Βαθμολογία

ΑΕΛ: Ώρα για αντεπίθεση!

Έτοιμη για την μεγάλη αντεπίθεση μοιάζει να είναι η ΑΕΛ που πέτυχε νίκη ψυχολογίας το περασμένο Σάββατο στην Ριζούπολη με αντίπαλο τον Απόλλων Σμύρνης (0-2). Η θεσσαλική ομάδα έχει μπει για τα καλά στο κυνήγι της παραμονής και πλέον έχει και την ψυχολογία με το μέρος της για να τα καταφέρει.

Η ομάδα μετά το ρεπό του Τζιανλούκα Φέστα, επέστρεψε στις προπονήσεις και μάλιστα αύριο Παρασκευή (26/03) θα υπάρχει διπλή προπόνηση ούτως ώστε άπαντες να είναι έτοιμοι ενόψει του δεύτερου τελικού κόντρα στον Παναιτωλικό το Σάββατο (03/04 - 19:30) στο Στάδιο Αλκαζάρ.

Όλοι γνωρίζουν, ότι η ΑΕΛ όντας ακόμα τελευταία έχει δρόμο μπροστά της για να παραμείνει στην κατηγορία και πρέπει (ανάλογα φυσικά και με τον συντελεστή που θα προκύψει) να πάρει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια (σ.σ. Παναιτωλικό, ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα) και να διεκδικήσει ότι μπορεί στις εκτός έδρας αναμετρήσεις.

Άλλωστε η ομάδα με τις τελευταίες εμφανίσεις και τα αποτελέσματα δείχνει να έχει δυνατότητες που εμπνέουν και τον κόσμο και δίνουν ελπίδες για την φετινή μεγάλη ανατροπή καi σωτηρία.

Αλέξανδρος Καζάκης