
Άλλη μία κακή εμφάνιση σε φιλικό αγώνα για το Φοίνικα, ο οποίος μάλιστα διακόπηκε στο 29' λόγω αποχώρησης των διαιτητών και ενώ το σκορ ήταν 69-38 υπέρ των γηπεδούχων. Ο Φοίνικας ήταν ανύπαρκτος στο α' δεκάλεπτο τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Η Νίκη Βόλου πήρε από το ξεκίνημα προβάδισμα στο σκορ, προηγήθηκε με 9-2 στο 3' και συνέχισε να μεγαλώνει τη διαφορά κλείνοντας την α' περίοδο προηγούμενη με 35-14. Στο β' δεκάλεπτο ο Φοίνικας βελτιώθηκε κάπως στην άμυνα με τη διαφορά όμως να μεγαλώνει στους 25 πόντους στο τέλος του α' ημιχρόνου (51-26).



Στο ημίχρονο η Νίκη συνέχισε να μεγαλώνει τη διαφορά και ενώ το σκορ ήταν 69-38 στο 29', οι δύο διαιτητές αποχώρησαν από το γήπεδο διακόπτοντας τον αγώνα, μετά από διαφωνία μεταξύ του κου Δεσλή και του κου Γιασάρη για ένα αντιαθλητικό φάουλ που σφυρίχτηκε εις βάρος του Φοίνικα.
Τα δεκάλεπτα: 35-14, 51-26, 69-38 (29').
Φοίνικας: (Γιασάρης) Αθανασόπουλος, Μανώλας, Λιάκος, Γοργόλης, Γκαγκανάσιος, Αποστολάκης, Σαριμπαλίδης, Τσούμας, Λούβαρης, Τσιαμπαλής.