Βαθμολογία

Νίκησε και ανεβαίνει ο Απόλλων Λάρισας!

Με γκολ του Αθανασιάδη ο Απόλλων Λάρισας νίκησε με 1-0 της Δόξας Δράμας στη Φιλιππούπολη, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής της Super League 2 (24/3).

Ο Απόλλωνας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, χάνοντας δύο σημαντικές ευκαιρίες με τους Γιάκο (2’) και Μπαλογιάννη (6’). Η Δόξα κατάφερε στη συνέχεια να ισορροπήσει το ματς και έχασε σημαντική ευκαιρία με τον Μαυριά στο 12’.

Η ομάδα του Κώστα Φρατζέσκου ευτύχησε να προηγηθεί στο 29’ με τον Στέφανο Αθανασιάδη για το 1-0. Ο Αθανασιάδης έδωσε την μπάλα στον Ντα Κάμπο, ο οποίος έβγαλε τη συρτή σέντρα από τα δεξιά, ο Γιάκος από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το σουτ, ο Στεφανάκος απέκρουσε αρχικά, στο ριμπάουντ ο Κλάους με σουτ από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των δραμινών για το 1-0.

Μετά το 1-0, η ομάδα της Λάρισας πίεσε τη Δόξα και έχασε ακόμη μια σημαντική φάση, με τον Αθανασιάδη στο 43’, να αστοχεί από κοντά. Στο 50’ ο Σκούπρας έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και τον Αθανασιάδη να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από κοντά. Στο 84' ο Βάντερσον έκανε την ατομική προσπάθεια, μπήκε στην περιοχή, επιχείρησε το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

Ο Απόλλωνας ανέβηκε στους 18 βαθμούς και την 8η θέση της Super League 2, στο -4 από την 6η θέση. Από την άλλη, η Δόξα παρέμεινε στους 17 βαθμούς και την 9η θέση της βαθμολογίας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κώστας Φρατζέσκος): Γλύκος, Σκούπρας, Καμπέρης (78’ Γκόλιας), Καρρίκι, Μόρας, Χατζής, Ντα Κάμπο (89' Τζοβάρας), Μπάμπης, Αθανασιάδης, Γιάκος, Μπαλογιάννης (71’ Τασιούλης).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Παρασκευάς, Παπαργυρίου, Μπολάκης (85' Φυτόπουλος), Άντερσον, Μαρινάκης (67’ Βάντερσον), Κουτσιανικούλης (85' Μπελεβώνης), Πινδώνης, Μπαράνκο (67’ Σαμπανίδης), Χάμοντ (90-1' Νιολάκης), Μαυριάς.

Διαιτητής: Μέγας (Πιερίας). Βοηθοί: Μαλανδρής (Χαλκιδικής), Μανάσης (Τρικάλων). 4ος διαιτητής: Γιουματζίδης (Πέλλας).