Βαθμολογία

Αναγέννηση Καρδίτσας: Αυτά είπε ο Ζιώγας για το «διαζύγιο»

Ο Μιχάλης Ζιώγας είναι παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Αναγέννησης εδώ και ημέρες και παρότι ήλθε με πολύ μεγάλο ενθουσιασμό μαζί με την διοίκηση του Απόλλωνα Μακρυχωρίου το περασμένο καλοκαίρι, δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το έργο του…

Δεν πρόλαβε καν να κοουτσάρει περισσότερο από τέσσερις φορές την ομάδα στην οποία από καιρό εξέφραζε σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις την επιθυμία να δουλέψει, καθώς ήλθε σε μια περίοδο που ζούμε πρωτοφανή πράγματα με την πανδημία του κορωνοϊού!

Παρά το άδοξο φινάλε όμως της συνεργασίας του με τους “κιτρινόμαυρους”, μόνο καλά λόγια είχε να πει στις δηλώσεις που έκανε στο “ΝΕΟ ΑΓΩΝΑ”. Και για την ομάδα, αλλά και για όσους συνεργάστηκε αυτό το περίεργο απ’ όλες τις απόψεις διάστημα:

Αναλυτικά ο Λαρισαίος κόουτς τόνισε: «Δυστυχώς με όλα αυτά τα πρωτόγνωρα που ζούμε στους καιρούς της πανδημίας, δεν προλάβαμε να ολοκληρώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε και σχεδιάσαμε το καλοκαίρι. Οφείλω να σεβαστώ την απόφαση της διοίκησης της Αναγέννησης την οποία και ευχαριστώ θερμά για την επιλογή της στο πρόσωπό μου και τη συνεργασία που είχαμε.

Η διοίκηση είναι που λαμβάνει τις αποφάσεις, όπως πρέπει να συμβαίνει στις ομάδες κι αυτή είναι που Έχει το βάρος να διαχειριστεί την πολύ σημαντική και δύσκολη προσπάθεια να επανέλθει ο σύλλογος εκεί που ανήκει. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρει γιατί ο πρόεδρός Δημήτρης Παπαδημητρίου, πληροί όλες τις προϋποθέσεις και έχει τη διάθεση γι’ αυτό.

Για μένα η Αναγέννηση, ακόμη και τώρα που έφυγα είναι μια ομάδα που σέβομαι και τιμώ και ήθελα πάρα πολύ να εργαστώ σ’ αυτή. Έχω μνήμες από μεγάλες περιόδους αυτής της ομάδας όταν έπαιξα αντίπαλός της και ως ποδοσφαιριστής, με ασύγκριτο κόσμο και είναι για μένα μία από τις πλέον ξεχωριστές στο πανελλήνιο! Είναι τιμή μου που πέρασα έστω και τόσο λίγο από τον πάγκο της!

Μακάρι κάποια στιγμή να ανταμώσουμε ξανά για να ολοκληρώσουμε αυτό που δεν μπορέσαμε τώρα. Ευχαριστώ πολύ μαζί με τον πρόεδρο, τους παίκτες με τους οποίους συνεργαστήκαμε, τον γυμναστή Δημήτρη Αετόπουλο, τον φροντιστή Βάϊο Κατσιάκη και το μέλος της ερασιτεχνικής Βαγγέλη Φαλιάγκα που ήταν συνεχώς δίπλα στην ομάδα και συνέβαλε τα μέγιστα στην καθημερινότητά της καθώς βεβαίως και τα μέλη της διοίκησης.

Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους και είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος της Καρδίτσας θα δει σύντομα την αγαπημένη του ομάδα πολύ ψηλότερα, εκεί δηλαδή που πρέπει και δικαιούται να βρίσκεται…».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θ. ΚΑΤΣΑΡΑΣ