Βαθμολογία

Σπαρβ: «Δυναμικά στα επόμενα έξι παιχνίδια»

Στο Ελσίνκι βρίσκεται ο αρχηγός της Εθνικής Φινλανδίας παίκτης της ΑΕΛ Τιμ Σπαρβ για τις υποχρεώσεις που έχει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του για τα προκριματικά του Μουντιάλ, καθώς παίζει στις 24 Μαρτίου εντός έδρας με τη Βοσνία και στις 28 Μαρτίου εκτός έδρας με την Ουκρανία.
Λίγο πριν «πετάξει» για την πρωτεύουσα της Φινλανδίας δήλωσε στην «Ε» για τον αγώνα της ΑΕΛ με τον Απόλλωνα Σμύρνης: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς και ελπίζουμε ότι θα μας δώσει μεγάλη δυναμική στα τελευταία έξι παιχνίδια. Νομίζω ότι παίξαμε ένα φτωχό πρώτο ημίχρονο. Οι αντίπαλοί μας ήταν πολύ πιο επιθετικοί από εμάς αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι. Κερδίσαμε περισσότερα τάκλιν, παίζαμε πιο επιθετικά και δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες. Η νίκη ήταν πολύ σημαντική».
Ο Σπαρβ επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΛ μετά από έναν μήνα αφού ήταν τραυματίας και μας είπε ότι η χαρά του είναι διπλή γιατί βοήθησε την ομάδα του (ΑΕΛ) αλλά θα βοηθήσει και την Εθνική ομάδα της χώρας του που θέλει να προκριθεί στο Μουντιάλ.

Του Σωτ. Κέλλα
Πηγή: Ελευθερία