Βαθμολογία

Τριετές συμβόλαιο στον Νούνιτς!

Η νίκη της ΑΕΛ επί του Απόλλωνα Σμύρνης με 2-0, εκτός της δυναμικής επιστροφής στη μάχη της παραμονής, έφερε και σχεδιασμό στην ομάδα ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς με ανανεώσεις και επεκτάσεις συμβολαίων.
Πρώτη κίνηση είναι η ανανέωση συμβολαίου του 28χρονου Σλοβένου Μάρκο Νούνιτς, που στα τελευταία παιχνίδια πήγε πολύ καλά και δικαιώνει τους ιθύνοντες της ομάδας που τον στήριξαν παρά τον τραυματισμό του (ήδη μετράει έντεκα συμμετοχές). Στον παίκτη θα προταθεί τριετές συμβόλαιο συνεργασίας (το υπάρχον λήγει το καλοκαίρι).
Όμως δεν είναι η μοναδική κίνηση της λαρισινής ομάδας, καθώς θα υπάρχουν επεκτάσεις συμβολαίων σε τέσσερις παίκτες και αυτοί είναι οι: Πινακάς (θα του προταθεί ανανέωση μέχρι το 2025, έχει μέχρι το 2024, με αύξηση των αποδοχών του κατά 40% τη χρονιά 2024-2025), Ηλιάδη, Σουλούκο και Χαλάτση. Στους τρεις τελευταίους θα προταθεί επίσης να λήξουν τα συμβόλαιά τους το 2025.
Είναι μια κίνηση του μεγαλομετόχου Αλέξη Κούγια, επιχειρώντας να δείξει την εμπιστοσύνη του στο υπάρχον έμψυχο δυναμικό, ενώ για τον Ακούνια, που ήδη αρχίζουν να υπάρχουν μεταγραφικές «σειρήνες», ο κ. Κούγιας είπε ότι έχει τριετές συμβόλαιο με την ομάδα και δεν θα φύγει.
Βέβαια αυτήν τη στιγμή προέχει να ολοκληρωθεί η χρονιά με παραμονή της ομάδας στη Super League, αν και η ανανέωση του συμβολαίου του Νούνιτς και οι επεκτάσεις συμβολαίων των υπολοίπων τεσσάρων, θα ανακοινωθούν εντός της εβδομάδας.

Του Σωτ. Κέλλα
Πηγή: Ελευθερία