Βαθμολογία

Από τον Ολυμπιακό Βόλου στη Νίκη ο Ζιάκας!

H ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Δημήτρη Ζιάκα και Νίκο Πετράκη.

Ο 21χρονος Δημήτρης Ζιάκας τη σεζόν 2019-2020 αγωνίστηκε στη Γ' Εθνική, με τη φανέλα του Διαγόρα Στεφανοβικείου ενώ το καλοκαίρι είχε αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Νίκος Πετράκης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, είναι 19 ετών κι αγωνίζεται ως επιθετικός και έπαιζε στην Ομόνοια Σίνδου.

Η ανακοίνωση της Νίκης Βόλου: «H ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Δημήτρη Ζιάκα και Νίκο Πετράκη.

Ο Δημήτρης Ζιάκας κατάγεται από τη Λάρισα, είναι 21 ετών κι αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία του Θοδωρή Βουτυρίτσα, και, στη συνέχεια, αγωνίστηκε στις "μικρές" ηλικιακά ομάδες του Ολυμπιακό Πειραιώς και της ΑΕΛ. Τη σεζόν 2019-2020 αγωνίστηκε στη Γ' Εθνική, με τη φανέλα του Διαγόρα Στεφανοβικείου.

Ο Νίκος Πετράκης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, είναι 19 ετών κι αγωνίζεται ως επιθετικός. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία στις Ακαδημίες του Ντίνου Κούη κι έχει αγωνιστεί, επιπρόσθετα, σε Χαλάστρα και Ομόνοια Σίνδου.Καλωσορίζουμε τους Δημήτρη και Νίκο στην κυανόλευκη οικογένειά μας και τους ευχόμαστε υγεία κι αγωνιστικές επιτυχίες».