Βαθμολογία

Έντονη μεταγραφική κινητικότητα στην Κοζάνη

Συνεχίζουν την προετοιμασία τους οι ερυθρόλευκοι που συμπληρώνουν την Τετάρτη, την πρώτη από τις τρεις εβδομάδες που δόθηκαν στις ομάδες σαν χρόνος προετοιμασίας ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ ‘ εθνικής που έχει οριστεί για την μεθεπόμενη Κυριακή, 4 Απριλίου.

Οι άνθρωποι της ομάδς από την μια πλευρά δηλώνουν χαρούμενοι για την επιστροφή στις προπονήσεις και για το ότι θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα, αλλά από την άλλη πλευρά εκφράζουν τους προβληματισμούς τους για τον λίγο χρόνο προετοιμασίας που τους έχει δοθεί καθώς και για τον τρόπο που θα συνεχιστεί.

Σ’ αυτό το μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις στη σελίδα μας, του Γενικού αρχηγού της Κοζάνης Παναγιώτη Τσακιρίδη και του προπονητή Γιώργου Καραγκιολίδη.

Επίσης ο κ. Καραγκιολίδης αποκάλυψε, πως θα δημιουργηθεί ένα ρόστερ 26 έως 28 βαριά ποδοσφαιριστών και προανήγγειλε μεταγραφές ουσίας αλλά και νεαρών παικτών.

Συνολικά οι ποδοσφαιριστές που πιθανόν θα έρθουν στην ομάδα θα είναι γύρω στους 12 (μαζί με τους τέσσερις του Φούφα Μαυροματίδη, Σερσέμη, Μπακάλη, Πιριτζάους που ήδη φαίνεται να έχουν κλείσει και αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου).

Η ομάδα σύμφωνα με πληροφορίες, πλην των παραπάνω τεσσάρων κινήθηκε και είναι κοντά σε δύο τερματοφύλακες, τρεις μέσους έναν αμυντικό και δύο επιθετικούς.

Παρελθόν από την Κοζάνη αποτελούν οι Πάρης Μάγγος, Χρήστος Ευθυμιάδης, Βαγγέλης Γουρζουλίδης και Γιάννης Καλαϊτζόπουλος.

Πηγή: maties-staspor.blogspot.com