Βαθμολογία

Δύο προσθήκες για η Νίκη Βόλου – Απέκτησε Αργεντίνο!

Σε δύο μεταγραφικές προσθήκες προχώρησε η Νίκη Βόλου, η οποία ανακοίνωσε πως της ανήκει πλέον ο Χουάν Ιγκνάσιο Ματέα, ο οποίος είναι Αργεντίνος μεσοεπιθετικός, 25 ετών. Επίσης, η Ομόνοια Σίνδου γνωστοποίησε πως ο Νίκος Πετράκης πήρε μεταγραφή για τους κυανόλευκους.

Η ανακοίνωση της Νίκης Βόλου για Ματέα: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Juan Ignacio Mattea.

Ο Mattea γεννήθηκε στην πόλη Ρίο Κουάρτο της Αργεντινής, είναι 25 ετών κι αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Στη χώρα του, την Αργεντινή, αγωνίστηκε στις Ταγέρες Κόρδοβα και Εστουδιάντες Ρίο Κουάρτο, στη δεύτερη και τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία. Το πρώτο εξάμηνο του 2020 αγωνίστηκε στο Γιβραλτάρ, με τη φανέλα της Μονς Κάλπε. Καλωσορίζουμε τον Juan στην κυανόλευκη οικογένειά μας και του ευχόμαστε υγεία κι αγωνιστικές επιτυχίες.»

Η ανακοίνωση της Ομόνοιας Σίνδου για τη μεταγραφή του Πετράκη: «Ευχόμαστε στον Νικόλα να είναι υγιής και να επιδείξει την ανάλογη στοχοπροσήλωση για να καθιερωθεί στο ποδόσφαιρο. Η συνεργασία με την ομάδα της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ σε επίπεδο των Ακαδημιών ξεκίνησε πριν 5 χρόνια και συνεχίζεται με επιτυχία. Να σημειωθεί ότι στην ομάδα της ΝΙΚΗΣ είχε αγωνιστεί και ο πατέρας του ποδοσφαιριστή και νυν προπονητής της ομάδας μας ο κ. ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ».