Βαθμολογία

Ο καιρός αυτή τη βδομάδα στη Λάρισα

Σύμφωνα με την εκτίμηση του μαθηματικού – μετεωρολόγου κ. Φάνη Τακούδη για το onlarissa.gr, ο καιρός σήμερα θα είναι βελτιωμένος με τη θερμοκρασία σε καλά επίπεδα αφού θα φθάσει στους 16 βαθμούς μέσα στην πόλη της Λάρισας.Δευτέρα

Αύριο Τρίτη όμως έχουμε αλλαγή σκηνικού γιατί οι νοτιάδες γίνονται βοριάδες – κάτι που θα ξεκινήσει ουσιαστικά από σήμερα το απόγευμα – και φθάνουν τα 5-6 μποφόρ, ενώ πέφτει η θερμοκρασία. Γύρω στο μεσημέρι θα έχουμε βροχές στα πεδινά αλλά από το απόγευμα έρχονται χιόνια στα ορεινά που πιθανόν να κατέβουν μέχρι τα 600 μέτρα υψόμετρο. Η θερμοκρασία δε θα ξεπεράσει τους 10 με 11 βαθμούς.

Την Τετάρτη βελτιώνονται τα πράγματα από το πρωί, ενισχύονται όμως οι βοριάδες και εξαιτίας του χιονιού η θερμοκρασία θα παραμείνει σε χαμηλά επίπεδα, 9-10 βαθμούς η ανώτατη τιμή και 3-5 ελάχιστη.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, οι βοριάδες θα εξασθενήσουν, αλλά με χαμηλές τιμές το πρωί και το μεσημέρι κοντά 12-14 βαθμούς.

Από Παρασκευή επιστρέφουμε στην… άνοιξη, με το ερχόμενο Σαββατοκύριακο να επιφυλάσσει αίθριο καιρό και θερμοκρασία κοντά στους 18-19 βαθμούς Κελσίου.