Βαθμολογία

Ήττα στην Πάτρα για τον Απόλλωνα Λάρισας

Η Παναχαϊκή από το 18’ έπαιζε με δέκα παίκτες, όταν ο Μπρους δέχτηκε τη δεύτερη κίτρινη-κόκκινη (είχε προηγηθεί αυτή στο 7') κάρτα για φάουλ πάνω στον Μπάλλα στη μεσαία γραμμή. Η ομάδα της Πάτρας άνοιξε το σκορ (1-0) στο 52’ με τον Γιούση. Αδιανόητο λάθος του Γλύκου, ο οποίος πάσαρε... στον Γιούση, που σε κενό τέρμα έκανε το 1-0 στην Αγυιά.

Ο Απόλλωνας μετά το γκολ που δέχτηκε, ανέβασε ρυθμό και πίεσε την Παναχαϊκή, όμως, οι παίκτες του Καραπίτσου κατάφεραν να κρατήσουν το 1-0 και να επιστρέψουν στις νίκες.

Με αυτό το τρίποντο η Παναχαϊκή έφτασε τους 22 βαθμούς και ανέβηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας. Ο Απόλλων Λάρισας έμεινε στους 15 βαθμούς και την 9η θέση στη Super League 2.

Οι φάσεις και το γκολ του αγώνα:

2’ Σουτ του Γιούση, δίπλα από το δεξί δοκάρι του Γλύκου.

15’ Σέντρα του Σκούπρα, από τα δεξιά, ο Ομπράντοβιτς έπιασε το σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα ψηλά άουτ.

44’ Εξαιρετικό σουτ του Μουστακόπουλου έξω από την περιοχή, η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Γλύκου.

52’ Γκολ για την Παναχαϊκή. Αδιανόητο λάθος του Γλύκου, ο οποίος σε μια εύκολη και ανυποψίαστη φάση πάσαρε... στον Γιούση, που σε κενό τέρμα άνοιξε το σκορ και έκανε το 1-0.

71’ Σέντρα του Ντα Κάμπο, κεφαλιά του Γκουντρουμπή, ελάχιστα άουτ.

73’ Ωραίο πλασέ του Μπαλογιάννη, έδιωξε σε κόρνερ ο Κολοβούρης.

90+4' Σέντρα του Χατζή, γυριστή κεφαλιά του Γκουντρουμπή, μπλόκαρε ο Κολοβούρης.

Σκόρερ: Γιούσης (52’)

Παναχαϊκή (Καραπίτσος): Κολοβούρης, Αποστολόπουλος (66’ Πάνος), Σταμόπουλος, Μαρκοπουλιώτης, Πατάπης, Μπρους, Τσερούτι (21’ Μουστακόπουλος), Ανάκογλου, Αραβίδης (11’ λ.τρ. Μασούρας), Μπάτροβιτς (66’ λ.τρ. Κόκας), Γιούσης (66’ Λαρέα).

Απόλλων Λάρισας (Φρατζέσκος): Γλύκος, Σκούπρα, Καρρίκι, Μόρας, Γκόλιας (59’ Γκουντρουμπής), Χατζής, Λίταινας (46’ Μπαλογιάννης), Μπάλλας (46’ Μπάμπης), Ομπράντοβιτς, Γιάκος (59’ Νύκταρης), Τζοβάρας (46’ Ντα Κάμπο).

Διαιτητής: Μπεκιάρης (Καρδίτσας)

Βοηθοί: Κοττόρος (Δωδ/νήσου), Σκορδίλης (Κέρκυρας)

4ος: Μπούμπας (Ηπείρου)

liganews.gr