Βαθμολογία

Από αλλαγή σε αλλαγή!

Σε νέα αλλαγή στις μέρες και ώρες προβολής του “Battle of the couples” περνάει ο ALPHA σε μια προσπάθεια ο σταθμός να σώσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα από τον σκληρό ανταγωνισμό και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα, η Πέμπτη παραμένει ως μέρα προβολής του παιχνιδιού καθώς μέχρι στιγμής είναι η μέρα και με τα μεγαλύτερα ποσοστά τηλεθέασης καθώς ο ανταγωνισμός δεν κρίνεται τόσο σκληρός ελλείψει “Survivor” στον ΣΚΑΪ αλλά και MasterChef στο STAR. Το ψυχαγωγικό παιχνίδι προβάλλεται στις 21.00 και έχει μόνο αντίπαλο τις “Αγριες Μέλισσες”. Εκεί που αλλάζουν τα πράγματα είναι την Παρασκευή, όπου τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης του παιχνιδιού επηρέασαν και το Φως στο τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη. Ετσι, στο πρόγραμμα τη συγκεκριμένη μέρα επανέρχεται η “Μουρμούρα” με επεισόδιο σε επανάληψη.

Οσο για το “Battle” από αυτήν την εβδομάδα, αλλάζει και μετακομίζει το Σάββατο 20 Μαρτίου στις 23.45 και κάθε Σάββατο ένα τέταρτο πριν τα μεσάνυχτα αποφεύγοντας τεχνηέντως τον μεγάλο ανταγωνισμό με “MasterChef” και “Φάρμα” αλλά και τις μουσικές εκπομπές σε ΣΚΑΪ, MEGA και ΕΡΤ1 και στοχεύοντας στους ξενύχτηδες της τηλεόρασης.

tvnea.com