Βαθμολογία

Αυγενάκης: «Πρέπει να επιτρέψουμε τη λειτουργία οργανωμένων Πρωταθλημάτων»!

Ο Λευτέρης Αυγενάκης διαφώνησε με τους λοιμωξιολόγους και τόνισε πως πρέπει να επανεκκινήσει ο αθλητισμός!

Υπέρ της επανέναρξης κάποιων οργανωμένων Πρωταθλημάτων, τάχθηκε ο Λευτέρης Αυγενάκης! Ο υφυπουργός πολιτισμού αρμόδιος για θέματα αθλητισμού, παραχώρησε συνέντευξη στον «Αθήνα 984» και ξεκαθάρισε πως πρέπει να επιτραπεί η λειτουργία ορισμένων Πρωταθλημάτων!

Ο κ. Αυγενάκης μίλησε για το σημείο με το οποίο υπάρχει διαφωνία με τους λοιμωξιολόγους, αλλά και για την ανάγκη παράλληλης έναρξης λειτουργίας και ακαδημιών, όταν αρχίσουν ξανά τα σχολεία!

Τα χαρακτηριστικότερα αποσπάσματα της συνέντευξης του Λευτέρη Αυγενάκη: «Η απαγόρευση είναι λανθασμένη, πρέπει να επιτρέψουμε τη λειτουργία κάποιων οργανωμένων πρωταθλημάτων. Στον Οργανωμένο αθλητισμό εφαρμόζονται αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα.

Στα μέλη της επιτροπής λοιμωξιολόγων δίνονται τα αποτελέσματα με τις εβδομαδιαίες λίστες όλων των αθλημάτων και των ομοσπονδιών από τα τεστ που διενεργούνται. Σε 2.500 χιλιάδες τεστ ένα ποσοστό μόλις 0,3 με 0,4 βρίσκονται θετικοί. Οι λοιμοξιολώγοι όμως δεν είχαν διαβάσει τα στοιχεία σωστά ή δεν τα είχαν διαβάσει καθόλου.

Αν δούμε τα πράγματα πιο αντικειμενικά και πιο ώριμα πρέπει εκ των πραγμάτων να επιτρέψουμε τη λειτουργία κάποιων οργανωμένων πρωταθλημάτων.

Όταν ξεκινήσουν τα σχολεία πρέπει να ξεκινήσουν και οι ακαδημίες που είναι πιο οργανωμένες. Δεν μπορεί να επιστρέφουν τα παιδιά στο σχολείο και την ίδια στιγμή να μην τους επιτρέπουν να συμμετέχουν στις ακαδημίες».