Βαθμολογία

Μεθενίτης για Γ’ Εθνική: «Πηγαίνουμε στο άγνωστο…»

Δηλώσεις του προπονητή του Ηρακλή Ψαχνών Θανάση Μεθενίτη, στην επανέναρξη προπονήσεων της ομάδας του, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16/3, έπειτα από παύση περίπου 4μισι μηνών λόγω του κορονοϊού.

Για την επανέναρξη προπονήσεων της ομάδας του:

«Όντως μετά από σχεδόν τεσσεράμισι μήνες βρισκόμαστε ξανά στο γήπεδο. Πραγματοποιήσαμε τα τεστ όπως προβλέπεται απ’ το πρωτόκολλο και όλα πήγαν καλά, αφού δεν ανιχνεύτηκε κάποιο κρούσμα κορονοϊού, κάτι που μας βοηθά να μπούμε σε αγωνιστική δράση. Έχουμε μπροστά μας μια πολύ δύσκολα διαμορφωμένη κατάσταση. Πρέπει μέσα σε δυόμισι εβδομάδες και μετά από τόσο μεγάλη αποχή, να καταφέρουμε να φέρουμε σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο τους ποδοσφαιριστές, έτσι ώστε να είμαστε μέσα στο γήπεδο ανταγωνιστικοί και να καταφέρουμε τους στόχους μας. Θα επικεντρωθούμε πάνω σ’ αυτό το κομμάτι, θα δουλέψουμε με τα παιδιά και ευελπιστούμε στο καλύτερο»’.

Για τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου (4ου) του Ηρακλή Ψαχνών στη Γ’ Εθνική:

«Αυτή τη στιγμή επικρατεί μια σύγχυση γενικότερα. Δεν είναι διαμορφωμένες οι καταστάσεις, για καμία ομάδα, ούτε ακριβώς και για μας. Θέλουμε να αξιολογήσουμε τους ποδοσφαιριστές σε τι κατάσταση βρίσκονται αυτή τη στιγμή. Πηγαίνουμε στο άγνωστο. Δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που ήταν πριν 4-5 μήνες οι ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε, δεν ξέρουμε πως θα διαμορφωθούν τα ρόστερ. Βέβαια για να πω την αλήθεια, δεν με ενδιαφέρει αυτό τόσο πολύ. Εμένα με ενδιαφέρει η δικιά μας η ομάδα να είναι όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται και όταν θα έρθει η ώρα του πρωταθλήματος -που ευελπιστώ να έρθει και να μην έχουμε κάποια έκπληξη εκ νέου- να καταφέρουμε να μπούμε σε μια κατάσταση τέτοια, έτσι ώστε να πάρουμε αυτά τα οποία θέσουμε σαν στόχους. Δηλαδή, να σώσουμε την κατηγορία γρήγορα και να διεκδικήσουμε ότι άλλο καλύτερο μπορούμε στη συνέχεια».

Για τα μεταγραφικά πλάνα της ομάδας του:

«Κοιτάμε ότι καλύτερο υπάρχει στις ομάδες του τοπικού, που δεν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα τους, απ’ ότι φαίνεται καθόλου, και να έρθουν ποδοσφαιριστές να βοηθήσουν αυτή την προσπάθεια. Δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο ακόμα. Κάποια παιδιά θα προπονούνται μαζί μας, για να γνωριστούν και αυτοί καλύτερα με την ομάδα και να δουν πως έχουν οι καταστάσεις και στη συνέχεια η διοίκηση θα πράξει τα δέοντα, έτσι ώστε η ομάδα να έχει ένα ρόστερ τουλάχιστον ανταγωνιστικό και ένα ρόστερ σε ικανό αριθμό, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί κατά τη διάρκεια αυτών των δύο μηνών που θα χρειαστεί αρχικά να δώσουμε αγώνες για το πρωτάθλημα».

Πηγή: eviasports