Βαθμολογία

«Βράζουν» στον Λεβαδειακό με Ζαχαριάδη

Ο Λεβαδειακός γνώρισε την ήττα από την Ξάνθη χάρη σε ένα πέναλτι... εφεύρεση του διαιτητή Ζαχαριάδη, με αποτέλεσμα να μπει από το πουθενά «φωτιά» στην κορυφή και στα πλέι-οφ ανόδου στην πρώτη κατηγορία. Αναλυτικά όσα είπε ο αρχηγός του Λεβαδειακού, Ζήσης Καραχάλιος, στο sportfm.gr και στον Γιώργο Τσανάκα:

«Δεν είχαμε καταλάβει τι έγινε στη συγκεκριμένη φάση. Νομίζαμε όλοι ότι έδωσε επιθετικό φάουλ στην αρχή, αλλά μετά καταλάβαμε ότι είχε δώσει πέναλτι. Στην αρχή ο διαιτητής μας είπε ότι έκανε χέρι ο Μπιανκόνι, μετά μας είπε ότι το έκανε ο Μύγας, δεν ήξερε ούτε ο ίδιος τι είχε δώσει. Φάνηκε γενικότερα ότι σφύριζε περίεργα σε όλο το ματς με κάποια σφυρίγματά του. Δεν λέω ότι και εμείς ήμασταν καλοί, δεν παίξαμε καλά αλλά μπορούσαμε τουλάχιστον την ισοπαλία. Δεν είπα να κερδίσουμε, αλλά αφού μπορείς να πάρεις την ισοπαλία γιατί να μην την πάρεις δηλαδή.

Πρώτα απ' όλα παίζουν με τον ιδρώτα μας και αυτό δεν είναι ωραίο. Προφανώς, αν είχαμε VAR στη δεύτερη κατηγορία τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα», ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε: «Με την ίδια λογική και με το ίδιο σκεπτικό, αν ήθελε θα μπορούσε να δώσει και σε εμάς πέναλτι στο σουτ του Νίλι στο 90'. Νομίζω την είδατε και αυτή τη φάση».

«Υπήρχε εκνευρισμός εντάξει, αλλά πρέπει να τον διαχειρίζεσαι όπως διαχειρίζεσαι και τις νίκες, έτσι πρέπει να γίνετια. Όλο αυτό είμαι σίγουρος πως θα μας κάνει πιο δυνατούς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος», ανέφερε.

«Εμείς είμαστε πολύ καλά στην ομάδα μεταξύ μας, δεν μας επηρεάζει τίποτα. Πιστεύουμε σε όλη την ομάδα, στους παίκτες και στον προπονητή, είμαστε πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές και πιστεύω πως στο τέλος εμείς θα είμαστε αυτοί που θα τερματίσουμε στην πρώτη θέση. Έχουμε πολύ καλή ομάδα, όποιος και να παίζει από όλους τους ποδοσφαιριστές είναι το ίδιο», κατέληξε μιλώντας στο sportfm.gr.

Φυσικά, μπορεί να καταλάβει κανείς και από τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Γιώργος Μύγας στο sdna.gr πως άπαντες στην ομάδα δεν μπορούν να... χωνέψουν το πέναλτι που δόθηκε υπέρ της Ξάνθης. «Εκείνη τη στιγμή τρελάθηκα. Εϊναι κρίμα να δεχόμαστε τέτοια γκολ, γιατί γίνεται μεγάλη προσπάθεια από όλους τους παίκτες. Νιώθω αδικημένος, στενοχωρημένος, θέλαμε τους τρεις βαθμούς με την Ξάνθη. Αν είχε γίνει η παράβαση, δεν θα έλεγα τίποτα. Αλλά από ένα τέτοιο λάθος, δεν μπορούμε να το δεχτούμε. Μόλις τελείωσε ο αγώνας και είδα τη φάση στο κίνητό μου, απορούσα πώς δόθηκε κάτι τέτοιο. Γελούσανε όλοι οι παίκτες. Εκείνη τη στιγμή τρελάθηκα ακόμη περισσότερο, το είδα δέκα φορές και δεν μπορούσα να καταλάβω τι μπορεί να είδε. Ήταν μία πολύ κομβική στιγμή για το παιχνίδι, η τελευταία φάση του ημιχρόνου που έκρινε τελικά και το παιχνίδι», είπε μεταξύ άλλων φανερώνοντας τον εκνευρισμό και την απογοήτευσή του.