Βαθμολογία

Ξαφνικό πρόβλημα με Γιαννούλη

Ο αρχηγός του ΟΦΗ έμεινε εκτός προπόνησης και είναι αμφίβολος για το παιχνίδι με τον Βόλο.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Γιαννούλης είναι το ίδιο που τον ταλαιπώρησε τον περασμένο Δεκέμβρη και το οποίο τον άφησε εκτός δράσης.

Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ

Χωρίς τον Κώστα Γιαννούλη ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ομάδας μας την Πέμπτη (18/3) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

O Έλληνας αμυντικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην οσφυϊκή μοίρα, άρχισε άμεσα θεραπεία και η κατάστασή του θα επαναξιολογηθεί.

Οι Vahid Selimovic και Ricardo Vaz συμμετείχαν σε μέρος του προγράμματος, κάνοντας παράλληλα θεραπεία.

Οι Jonathan De Guzman και Juan Neira έκαναν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο με τρέξιμο. Θεραπεία συνέχισαν οι Απόστολος ΓιάννουΔημήτρης Σωτηρίου, Κοσμάς Τσιλιανίδης και Adil Nabi. Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ταχύτητας και τακτικής.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή (19/3), στις 11:00 στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή για την πρεμιέρα των Play Out της Super League με τον Βόλο.

Συνεχίζει τη θεραπεία ο Τσιλιανίδης

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης παραμένει στο απουσιολόγιο του ΟΦΗ. Ο μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό στην αγωνιστική δράση, όμως οι ενοχλήσεις που νιώθει στον έσω μηνίσκο του χειρουργημένου γόνατός του παραμένουν. Θυμίζουμε ότι ο Τσιλιανίδης είχε τραυματιστεί σοβαρά στο γόνατο και είχε χάσει μεγάλο μέρος της σεζόν. Στις 3 Φεβρουαρίου είχε υποβληθεί σε νέα μαγνητική εξέταση και από τότε οι ενοχλήσεις δεν έχουν υποχωρήσει. Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, δεν είναι γνωστό το πότε θα μπορεί να υπολογίζεται ξανά, ενώ πρόκειται να συνεχίσει τη συντηρητική θεραπεία που ακολουθεί και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί από τους γιατρούς μέσα στις επόμενες μέρες.