Βαθμολογία

Άφησε δύο βαθμούς o Απόλλων Λάρισας...

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Απόλλωνα Λάρισας με τον ΟΦ Ιεράπετρας (1-1) στη Φιλιππούπολη, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League 2. Σκόρερ της αναμέτρησης οι Μόρας (11’) και Αποστολίδης (77').

Η ομάδα της Λάρισας έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο πρώτο ημίχρονο, όχι όμως και στην επανάληψη. Ο Ντα Κάμπο αστόχησε σε τετ α τετ στο 9’. Στο 10’ ο Γιάκος αστόχησε σε πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Μόρας σε ανατροπή του Πριόνα. Ένα λεπτό μετά, ήρθε και το γκολ για την ομάδα της Λάρισας. Ο Σκούπρα με μια μπαλιά διαβήτη τρύπησε την αντίπαλη άμυνα, βγάζοντας σε τετ α τετ τον Μόρα, ο οποίος με εξαιρετικό πλάσε έκανε το 1-0.

Ο ΟΦΙ έβγαλε αντίδραση χάνοντας ευκαιρίες με τον Κούστα (19’, 26’). Η ομάδα του Τιμόθεου Καβακά είχε την κατοχή στο δεύτερο μέρος, κατάφερε να την αξιοποιήσει φτάνοντας στο 1-1 με ψιλοκρεμαστό πλασέ του Αποστολίδη στο 77'.

Ο Απόλλωνας έφτασε τους 15 βαθμούς σε 14 παιχνίδια. Από την άλλη, ο ΟΦΙ τους 11 βαθμούς σε 15 ματς.

Το φιλμ του αγώνα

8’ Εξαιρετική συνεργασία των παικτών του Απόλλωνα, η μπάλα έφτασε στον Αθανασιάδη, ο Έλληνας φορ έβγαλε σε τετ α τετ τον Ντα Κάμπο, ο οποίος έκανε το σουτ και ο Αθανασόπουλος του είπε όχι.

10’ Χαμένο πέναλτι για τον Απόλλωνα με τον Γιάκο. Ο Πριόνας ανέτρεψε τον Μόρα μέσα στην περιοχή, ο Γιάκος ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα άουτ.

11’ Ο Σκούπρας με μια μπαλιά διαβήτη τρύπησε την αντίπαλη άμυνα, έβγαλε σε τετ α τετ τον Μόρα, ο οποίος με εξαιρετικό πλάσε έκανε το 1-0.

19′ Καλή στιγμή για τον ΟΦΙ, με τον Κούστα να μην μπορεί από κοντινή θέση να σκοράρει.

26′ Σουτ του Κούστα, κατέληξε στα χέρια του Γλύκου.

62′ Ο Ντούνης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, με τον Κούστα να μην πιάνει καλά την κεφαλιά και να καταλήγει άουτ η μπάλα.

77′ Ο Ντούνης βρήκε τον Αποστολίδη, ο οποίος με όμορφο ψηλοκρεμαστό πλασέ, έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στα δίχτυα (1-1).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Φρατζέσκος): Γλύκος, Σκούπρα, Καρρίκι, Μόρας, Γκόλιας (87' Νύκταρης), Μπάμπης (80’ Ομπράντοβιτς), Χατζής, Ντα Κάμπο (75’ Μπαλογιάννης), Αθανασιάδης (87' Γκουντρουμπής), Γιάκος, Λίταινας (75’ Μπαστιάνος).

ΟΦΙ (Καβακάς): Αθανασόπουλος, Πριόνας (46’ Καψάλης), Χιντζίδης, Μασουέρο, Χατζητερζόγλου, Φουάσης (60’ Ντούνης), Βογιατζής (60’ Τεγούσης), Γκίνη, Μπαράτα (54’ Αποστολίδης), Κούστα, Ντάλα Κόστα (41’ λ.τρ. Ζήσης).

Διαιτητής: Αντωνίου (Αν. Αττικής). Βοηθοί: Βογιατζής (Καρδίτσας), Μπουρτζοβίτης (Κορινθίας). 4ος: Πολυχρόνης (Πιερίας).