Βαθμολογία

Η αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας με ΟΦΙ

Ο Απόλλων Λάρισας έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο, ελπίζει ακόμα ότι μπορεί να διεκδικήσει θέση στην πρώτη εξάδα, ειδικά μετά τη σπουδαία νίκη στη Ρόδο επί του Διαγόρα.

Αν καταφέρει να κάνει για πρώτη φορά στη σεζόν διαδοχικές νίκες μάλιστα, η ομάδα του Κώστα Φρατζέσκου μπορεί να κάνει βαθμολογικό άλμα.

Ο Απόλλων Λάρισας δεν έχει δεχτεί γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια, ενώ έχει δεχτεί ένα στα έξι τελευταία, αυτό που έχασε από τον Εργοτέλη.

Μετά από 12 παιχνίδια χωρίς νίκη, ο ΟΦ Ιεράπετρας έκανε δύο διαδοχικές, με ΑΕ Καραϊσκάκης εκτός έδρας και Παναχαϊκή εντός έδρας, τις πρώτες στην ιστορία του στην κατηγορία.
Σίγουρα το έργο της ομάδας είναι δύσκολο, ωστόσο δείχνει να αποκτά εμπειρία και δυνάμεις για να διεκδικεί περισσότερα.

Στον πρώτο γύρο στην Ιεράπετρα ο Απόλλων Λάρισας πήρε το 0-0, αφού χρειάστηκε να αποκρούσει ο Λευτέρης Αστράς πέναλτι του Νταμιάνο Γκίνη.

Το τωρινό παιχνίδι θα γίνει με διαφορετικούς προπονητές στους πάγκους των ομάδων, καθώς τότε ήταν ο Μανώλης Παπαματθαιάκης και ο Γιάννης Μάγγος, ενώ τώρα είναι ο Κώστας Φρατζέσκος και ο Τιμόθεος Καβακάς.

- Με προπόνηση στο γήπεδο Φιλιππούπολης ολοκληρώθηκε η σχετικά σύντομη προετοιμασία του Απόλλωνα Λάρισας για το παιχνίδι της εμβόλιμης 15ης αγωνιστικής ημέρας με τον ΟΦ Ιεράπετρας εντός έδρας (17/03, 13.30 ERTSPORTS-5)

Μετά το τέλος αυτής ο τεχνικός Κώστας Φρατζέσκος επέλεξε τους παίκτες γι αυτόν τον αγώνα.

Στην αποστολή μετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές:

Γλύκος (Τ), Αστράς (Τ), Σκούπρα, Καρρίκι, Μόρας, Γκόλιας, Μπάλλας, Μπαλογιάννης, Λίταινας, Αθανασιάδης, Γκουντρουμπής, Μπαστιάνος, Ντα Κάμπος, Τζοβάρας, Ομπράντοβιτς, Μπάμπης, Γιάκος, Χατζής, Τασιούλης, Νύκταρης.