Βαθμολογία

Γκόφας: «Να ξαναγίνει η Γ’ Εθνική ένα σοβαρό πρωτάθλημα»

Δηλώσεις του προπονητή της Αρτάκης Μίλτου Γκόφα σχετικά με την επανέναρξη προπονήσεων στη Γ’ Εθνική.Ακόμη ο κ. Γκόφας σχολιάζει τη φετινή τελική μορφή του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, την αναδιάρθρωση των εθνικών κατηγοριών και τη Football League, και μιλά για τα μεταγραφικά νέα της ομάδας του, ενόψει της επανέναρξης των επίσημων υποχρεώσεων της, κάτι που αναμένεται να συμβεί σε λιγότερο από ένα μήνα.

Για τη νέα ‘επανεκκίνηση’ προπονήσεων στη Γ’ Εθνική: ‘Μας έχουν τρελάνει στο ‘ξεκίνα-σβήσε-άναψε-σβήσε’. Πιστεύω ότι αυτή τη φορά η επιστροφή στις προπονήσεις είναι οριστική’.

Για την επανέναρξη προπονήσεων στον ΑΟΝΑ: ‘Την Τρίτη 16/3 μάλλον θα κάνουμε τα τεστ για τον κορονοϊό και θα ξεκινήσουμε και πάλι, υπάρχει όμως και ένα ενδεχόμενο τελικά τα τεστ να μπορούν να γίνουν την Τετάρτη 17/3, οπότε σε αυτήν την περίπτωση θα ξεκινήσουμε τότε’.

Για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής: ‘Ένας γύρος θα γίνει τελικά. Είναι μια λύση ‘άρπα-κόλα’ απλά για να τελειώνουμε. Δεν μας αρέσει αυτή η λύση, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε και τίποτα’.

Για την αναδιάρθρωση των εθνικών κατηγοριών: ‘Ουσιαστικά το κύριο κίνητρο για τη συμμετοχή στη φετινή Γ’ Εθνική είναι η αναδιάρθρωση που έχει προαναγγελθεί. Με την αναδιάρθρωση θα δοθεί η ευκαιρία να ξεκαθαρίσει λίγο το τοπίο, σ’ ότι αφορά τις σοβαρές ομάδες και τους σοβαρές διοικήσεις, και είναι και αυτές που θέλουν να προχωρήσει, για να γίνει μια σοβαρή γ’ εθνική κατηγορία, με λίγους ομίλους, με περισσότερες ομάδες στον κάθε όμιλο, να είναι δηλαδή ένα κανονικό πρωτάθλημα και να έχεις στόχο να διεκδικήσεις κάτι, ξέροντας πλέον ότι είσαι πολύ κοντά στη Β’ Εθνική’.

Για τη Football League: ‘Είναι μια κατηγορία-έκτρωμα που έβαλε μέσα ο κ. Βασιλειάδης. Στην ουσία κατέβασε τις περισσότερες ομάδες μία ή δύο κατηγορίες, ανάλογα με τη βαθμολογική θέση που είχε η καθεμιά, Νομίζω ήτανε ένα αστείο πράγμα, όπως και ήταν όλη νομίζω αστεία η θητεία του κ. Βασιλειάδη, για μένα. Σε όλα του’.

Για τα μεταγραφικά νέα της Αρτάκης: ‘Έχουμε τρία παιδιά που ήδη έχουν κάνει προπονήσεις μαζί μας και θεωρώ ότι μπορούν να μας βοηθήσουν. Έχουμε στόχο να αποκτήσουμε και ένα σέντερ-μπακ και μιλάμε με έναν ποδοσφαιριστή που τον γνωρίζω και πιστεύω ότι θα τον κλείσουμε, για να μπορέσουμε να καλύψουμε την απώλεια του Κροάτη Χούσινετς, που δεν επέστρεψε. Είναι μια απουσία που πρέπει να την καλύψουμε’.

Για τον Κώστα Τσίγκα: ‘Είναι μια πολύ καλή περίπτωση και είναι σημαντικό ότι γύρισε στην ομάδα μας. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Φεύγοντας απ’ την ομάδα και πηγαίνοντας στην Κρήτη (για λόγους σπουδών) να συνεχίσει το ποδόσφαιρο, μας έλειψε πολύ. Θεωρώ ότι είναι μια πολύ δυνατή μεταγραφή. Είναι ένα παιδί που παίζει σε πολλές θέσεις και τον θέλαμε πάρα πολύ’.

Για τον Ανδρέα Ντάμπο: ‘Απ’ ότι έχει φανεί θα σταματήσει και για λόγους βιοποριστικούς έχει πάει στη Λαμία. Καλός παίκτης και καλό παιδί, όμως στη θέση του έχουμε παίκτες και θεωρώ ότι μπορούμε να καλύψουμε το κενό. Όπως ανέφερα αυτό που είναι πολύ σημαντικό είναι να καλύψουμε τη θέση στον σέντερ-μπακ’.

Πηγή: eviasports