Βαθμολογία

Όλα ανοιχτά για Κολιτσιδάκη στη Δράμα: Αναφορές για παραίτηση

Πληροφορίες θέλουν τον Θανάση Κολιτσιδάκη να θέτει την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης της ΠΑΕ Δόξα Δράμας. Ο προπονητής της Δόξας Δράμας αναγνώρισε, στο μεταξύ, την ανωτερότητα της Ξάνθης μετά το παιχνίδι της Κυριακής.

Οι δηλώσεις του Θανάση Κολιτσιδάκη: Πληροφορίες θέλουν τον Θανάση Κολιτσιδάκη να θέτει την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης της ΠΑΕ Δόξα Δράμας.

Οι δηλώσεις του Θανάση Κολιτσιδάκη: «Η Ξάνθη έδειχνε ότι ήθελε πιο πολύ τη νίκη, σε όλη τη διάρκειά του. Το θέλαμε, αλλά δεν βγάλαμε ψυχή, πάθος. Μόνο στο δεύτερο μέρος, από ένα σημείο και μετά. Το αποτέλεσμα σίγουρα είναι πολύ άσχημο.

Επηρεάζει την ψυχολογία της ομάδας αυτό το αποτέλεσμα, μαζεύουμε τα κομμάτια μας και πάμε στα Τρίκαλα, σε ένα οριακό παιχνίδι για εμάς.

Υπάρχει υπερβολικό άγχος στους παίκτες και αυτό είναι κομμάτι που μας επηρεάζει, Προσοπαθώ να τους το αφαιρέσω. Όσο έρχονται ήττες, πιέζεται η ομάδα κι έρχεται ανασφάλεια.

Έχουμε πολλά νεαρά παιδιά, οι απουσίες Άντερσον και Χάμοντ είναι δυσαναπλήρωτες. Είναι στυλοβάτες της ομάδες. Είχαμε πεντάδα αγώνων που δεν δεχόμασταν εύκολα γκολ, τώρα δεχόμαστε εύκολα γκολ. Ελπίζουμε να τους έχουμε στο επόμενο παιχνίδι».