Βαθμολογία

Νέος προπονητής της Κοζάνης ο Γιώργος Καραγκιολίδης

Νέος προπονητής της ομάδας της Κοζάνης είναι ο Γιώργος Καραγκιολίδης. Όπως μάθαμε, πριν λίγο  διοίκηση και Γιώργος Καραγκιολίδης έδωσαν τα χέρια. Οι ιθύνοντες της Κοζάνης  συναντήθηκαν σήμερα   με τον κ. Καραγκιολίδη και αφού υπήρξε ταύτιση απόψεων η συμφωνία έκλεισε.

Ο ενωσιακός προπονητής ήταν μια επιλογή του Παναγιώτη Τσακιρίδη νέου Γενικού αρχηγού όπως όλα φαίνονται στη νέα διοίκηση της Κοζάνης. Όπως έγινε γνωστό ο κ. Καραγκιολίδης   θα αναλάβει   το δύσκολο έργο της ανασύνταξης και αγωνιστικής ενίσχυσης  της ομάδας και σε περίπτωση που το πρωτάθλημα ξεκινήσει να την οδηγήσει με ασφάλεια έως τα τέλη της κουτσουρεμένης από όλες τις πλευρές φετινής σεζόν.

Από εκεί και πέρα  οι δύο πλευρές, διοίκηση και προπονητικό τιμ θα ξανά συζητήσουν την μορφή που θα έχει  η περαιτέρω συνεργασία τους. Ο  ενωσιακός προπονητής κ. Γιώργος Καραγκιολίδης  έχει διατελέσει προπονητής παλαιότερα στον Ηρακλή Πτολεμαΐδας (Δ' και Γ'  εθνική )στον Μακεδονικό Φούφα, στον Εορδαϊκό  5 χρόνια (2 ως προπονητής και 3 ως τεχνικός διευθυντής)  και υπεύθυνος ακαδημιών του Ηρακλή Πτολεμαΐδας.

matiesstasport.blogspot.com