Βαθμολογία

Ερ. ΑΕΛ: Να μην τους ξεχάσουμε σε λίγο καιρό

Σε ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ επισημαίνονται τα εξής: «Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Α.Ε.Λ. επισκεφθήκαμε σήμερα το μεσημέρι τα πληγέντα χωριά του σεισμού.

Σκοπός μας ήταν να μοιράσουμε με 2 φορτηγάκια στους κατοίκους τη 2η δόση προμηθειών, αυτών που συγκεντρώσαμε τις προηγούμενες τρεις ημέρες οι φίλαθλοι της ομάδας.

Συνολικά, μαζί με την 1η δόση βοήθειας που έστειλαν χθες τα μέλη του Δ.Σ., το Σωματείο κατάφερε να ενισχύσει τους κατοίκους με έξι (6) τόνους διαφόρων ειδών (νερά, τρόφιμα, αναλώσιμα, ρούχα, κλινοσκεπάσματα).

Ευχαριστούμε όλους και κάθε έναν συμπολίτη μας ξεχωριστά για τη συγκινητική ανταπόκριση στο κάλεσμα μας. Η Α.Ε.Λ. είναι κομμάτι της κοινωνίας και αποτελεί χρέος μας να στεκόμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας σε ανάγκη.

Οι εικόνες που αντικρύσαμε στο Δαμάσι, το Μεσοχώρι, το Αμούρι και το Βλαχογιάννι ήταν συνταρακτικές. Οι κάτοικοι των χωριών όμως με αξιοπρέπεια, υπομονή και θάρρος αντέχουν.

Αυτό που μένει σήμερα, ΔΕΝ είναι οι ευχαριστίες των συμπολιτών μας. Είναι η αγωνία τους : «θα μας ξεχάσουν σε λίγες μέρες όταν σβήσουν τα φώτα των ειδήσεων». Η δοκιμασία τους θα συνεχιστεί για αρκετό χρονικό διάστημα. Κανείς μας δεν έχει το δικαίωμα να τους λησμονήσει όταν η γη σταματήσει να τρέμει. Εμείς ως ΑΕΛ οφείλουμε να είμαστε κοντά τους».