Βαθμολογία

Τσίρκοβιτς: «Μας ξεφτιλίσατε, μας θεωρείτε σκουπίδια!»

Άστραψε και βρόντηξε ο προπονητής του ΠΑΟ Βάρδας, Μίκι Τσίρκοβιτς, σε ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ facebook, με αφορμή τις συνεχόμενες αλλοπρόσαλλες αποφάσεις της Πολιτείας για την Γ΄ Εθνική και συγκεκριμένα για τη νέα αναστολή στις προπονήσεις αφού ως γνωστόν πια, η εν λόγω κατηγορία εξαιρέθηκε από τη νέα ΚΥΑ που εκδόθηκε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου.

 
Ο Σέρβος τεχνικός της «Μπάρτσα» εμφανώς αγανακτισμένος τονίζει σε έντονο ύφος πως μετά τα όσα έχουν γίνει δεν επιθυμεί ούτε ο ίδιος πια να επιστρέψει στο γήπεδο κάνοντας λόγο για αξιοπρέπεια και μαγκιά την στιγμή που οι Πολιτεία αντιμετωπίζει όλους τους εμπλεκόμενου της Γ’ Εθνικής σαν «σκουπίδια».

Αναλυτικά, όσα έγραψε ο Μίκι Τσίρκοβιτς:

«Για όλα υπάρχουν όρια… και για τον ξεφτιλισμό. Μπορεί να πιστεύετε ότι μας απαξιώνετε αλλά φτάνει πια. Μας ξεφτιλίσατε, μας θεωρείτε σκουπίδια, αποφασίζετε ό,τι γουστάρετε. Ε λοιπόν, κύριοι, όπως «μας γράφετε» μια «σας γράφουμε» 100. Τουλάχιστον εγώ σίγουρα… Στα παλιά μας τα παπούτσια…

Τώρα εμείς δεν γουστάρουμε να κατέβουμε στο γήπεδο. Έχουμε και αξιοπρέπεια και μαγκιά… Αφού δεν θέλετε Γ΄ Εθνική, να πάτε στο καλό. Δεν σας υπολογίζουμε. Τουλάχιστον εγώ προσωπικά δεν επιτρέπω να αποφασίζετε εσείς για τη ζωή μου».

patrisnews