Βαθμολογία

Από έναν βαθμό Απόλλων Λάρισας και Τρίκαλα

Από έναν βαθμό απέσπασαν Απόλλων Λάρισας και Τρίκαλα στο Θεσσαλικό ντέρμπι που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής (7/3) στο γήπεδο Φιλιππούπολης. Το ματς είχε λίγες αξιόλογες φάσεις και γενικά ήταν ένα ισορροπημένο ματς με αρκετές δυνατές μονομαχίες. Τελικό αποτέλεσμα 0-0 σε ένα ματς που θα ξεχαστεί γρήγορα…

Το φιλμ του αγώνα

2′ Κοντινό πλασέ του Σκόνδρα, μπλόκαρε εύκολα ο Γλύκος.
5′ Μακρινό φάουλ του Σκόνδρα η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.
7′ Ο Παπαγεωργίου έστρωσε στον Ριζογιάννη που σούταρε άουτ από καλή θέση.
19′ Συρτό σουτ του Παπαγεωργίου δίπλα από το δοκάρι.
33′ Από λάθος του Πιαστόπουλου ο Μπαλογιάννης βγήκε στην κόντρα αλλά άργησε να κάνει το τελείωμα και έβαλε την κόντρα ο Σουλιώτης για να βγει η μπάλα κόρνερ.
34′ Από σέντρα του Αθανασιάδη, ο Ομπράντοβιτς έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
48′ Φάουλ του Παπαγεωργίου, προβολή του Σταματή αλλά μπλόκαρε ο Γλύκος.
51′ Ο Ευθυμίου έδωσε στον Παπαγεωργίου αυτός σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από τα δοκάρια του Γλύκου.
61΄ Σουτ Μπαλογιάννη μπλόκαρε σταθερά ο Γιακουμής.
63΄Ο Λίταινας έκλεψε την μπάλα έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.
90+2 Ο Πιαστόπουλος πέρασε ωραία στον Χατζηλωνσταντίνου αυτός βρέθηκε απέναντι από τον Γλύκο, πλάσαρε και ο γκολκίπερ του Απόλλων απέκρουσε σωτήρια.


Απόλλων Λάρισας: Γλύκος, Γκόλιας, Καρρίκι, Μόρας, Σκούπρας, Λίταινας (74΄Ντα Κάμπο), Μπαλογιάννης (82΄Χατζής), Μπάμπης, Γιάκος (74΄Τασιουλής), Αθανασιάδης, Ομπράντοβιτς (74΄Γκουντρουμπής).

ΑΟ Τρίκαλα: Γιακουμής, Διαμαντόπουλος, Πιαστόπουλος,Ζώγκος, Σουλιώτης, Ριζογιάννης, Σκόνδρας (62΄Χατζηκωνσταντίνου), Ντιαλόσι, Παπαγεωργίου (88’Κεχαγιάς), Ευθυμίου (79΄Ελευθεριάδης), Σταματής (62΄Πέλκας).