Βαθμολογία

Περαντάκος για Γ’ Εθνική: «Δεν υπολογίζουν και δεν σέβονται τίποτα!»

Ο ΑΟ Υπάτου επέστρεψε στις προπονήσεις με μεγάλη όρεξη και ο σύλλογος μάλιστα προχώρησε και σε μεταγραφικές κινήσεις. Ο Πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Περαντάκος εξέφρασε στη mikriliga.com την αγανάκτηση αλλά και την απογοήτευσή του για την πλήρη αδιαφορία που εισπράττει η κατηγορία:

«Αυτό που μας απογοητεύει είναι ότι παίρνονται αποφάσεις ελαφρά τη καρδία, δεν υπολογίζουν και δεν σέβονται τίποτα!

Έχει να κάνει με δύο διαφορετικά μέρη. Το πρώτο είναι οι αποφάσεις της ΓΓΑ ή του Υπουργείου αθλητισμού, οι οποίοι ξαφνικά και χωρίς κανέναν απλύτως λόγο, ξαναγυρίζουν πίσω τη Γ’ Εθνική ενώ την περασμένη Πέμπτη μας έδωσαν πράσινο φως!

Ενεργοποιείται ένας μηχανισμός, να φέρουμε πίσω τους παίκτες από διάφορα μέρη του κόσμου, Βραζιλία, Σερβία αλλά και από Ελλάδα, Σέρρες, Θεσσαλονίκη… Να κανονίσουμε που θα σιτιστούν, να κανονίσουμε τα τεστ και όταν πλέον μπαίνουν όλα σε πρόγραμμα μας διακόπτουν ξανά!

Μας λυπεί βαθύτατα αυτό, δείχνει να μην μας υπολογίζει κανείς, επιβεβαιώνεται αυτό που είχα πει, πως η Γ’ Εθνική είναι αποπαίδι…

«Αδιανόητο το θεσμικό όργανο να μην ανακοινώσει κάτι!»

Το δεύτερο μέρος αφορά την ΕΠΟ. Αδιανόητο ότι το θεσμικό όργανο το οποίο είναι και η διοργανώτρια αρχή, δεν έχει βγει να ανακοινώσει κάτι, να τονώσει το ηθικό των σωματείων. Να πει ότι θα προχωρήσει σε ενέργειες. Δεν έχουμε κάποιον να μας εκπροσωπήσει, οι πρόεδροι κάνουν τις ίδιες σκέψεις.

«Η ΕΠΟ σφυρίζει αδιάφορα…»

Πέταξε το μπαλάκι για τις 28/3 και τώρα σφυρίζει αδιάφορα! Είναι πιο ενδιαφέρουσες άλλωστε οι εκλογές ή τα χρήματα από τις κίτρινες κάρτες.

Νιώθουμε ότι μας έχουν παραπεταμένους. Δαπανήθηκαν χρήματα για τους παίκτες, τα τεστ… Δεν νοιάζεται κανείς; Αυτό μας λυπεί περισσότερο από όλα.

«Αστειότητα η δήλωση Μαυρωτά για υπομονή!»

Εγώ αύριο τι να κάνω; Να τους διώξω πάλι; Να τους κρατήσω με το όποιο κόστος χωρίς να ξέρω το πλάνο; Δεν με καλύπτει σε καμία περίπτωση η δήλωση του κ. Μαυρωτά να κάνουμε υπομονή! Αυτά είναι αστειότητες.

Είναι κοροϊδία, η ΕΠΟ είναι σε αφωνία θεωρεί ότι δεν έπρεπε να πει τίποτα στα σωματεία, ότι είναι πιόνια και τα παίρνουν και τα μεταφέρουν… Διοργανώνει μόνο τη Γ’ Εθνική και δε μπορεί να το στηρίξει!»

«Παραλογισμός να ανέβουν ομάδες με κλήρωση!»

-Υπάρχει περίπτωση να ανέβουν ομάδες από το τοπικό στη Γ’ Εθνική, με κλήρωση. Πώς σας φαίνεται αυτό;

 «Αυτές οι φήμες για κληρώσεις στα τοπικά είναι η δεύτερη μεγάλη ασέβεια.

Υπάρχουν 130 ομάδες που με πόνο δήλωσαν συμμετοχή σε ένα κουτσουρεμένο πρωτάθλημα. Για ποιο λόγο να πέσουν τοπικό; Γιατί να ανέβουν ομάδες αν δεν γίνουν τοπικά; Είναι παραλογισμός!

Ακόμα μια παράμετρος λοιπόν, ότι δεν υπολογίζουν τα σωματεία…

Δεν είναι πρόβλημά μου το αν θα πέσω, δεν έχω τέτοιο θέμα αν αυτά πραγματοποιηθούν. Είναι η απαξίωση της κατηγορίας και έχει απόλυτη ευθύνη η ΕΠΟ.

Για όλο αυτό το γαϊτανάκι! Δεν πίεσε καθόλου, δεν πάτησε πόδι όπως κ. Λεουτσάκος που κέρδισε πράγματα.

Κανείς δεν ασχολείται με την έρημη τη Γ’ Εθνική και αυτή τη στιγμή πιστεύω εκφράζω πολλούς ανθρώπους…»

-Η επόμενη μέρα στην ομάδα σας ποια είναι;

«Επειδή ζούμε στην Ελλάδα και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, ελπίζω στην ανατροπή καθώς υπάρχουν ενδεχόμενες αντιδράσεις. Θα κρατήσουμε την ομάδα ενωμένη, να είναι όλοι κοντά μήπως αλλάξει κάτι μέσα στις 4-5 επόμενες μέρες.

Δεν υπάρχει δεδομένο πότε θα ξεκινήσουμε, ο χρόνος πιέζει και στις 28 δεν θα ξεκινήσει. Δε ξέρω αν βγαίνουν οι αγωνιστικές. Αν δεν το θέλουν να βγουν να πουν ότι δε θα γίνει, να το πάρουμε απόφαση και να κάνουμε μακροπρόθεσμο σχεδιασμό. Όχι να μας βάζουν σε έξοδα και θυσίες με ένα βαρέλι δίχως πάτο…».