Βαθμολογία

Τσιώλης: «Η κατάσταση που επικρατεί στη Γ’ εθνική είναι τραγική»

Ο Γιάννης Τσιώλης, μιλώντας σε αθλητική ιστοσελίδα της Αρκαδίας, αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στη Γ’ ΕΘνική, στην αναστολή προπονήσεων και στο ενδεχόμενο επανέναρξης του πρωταθλήματος. Αναλυτικά όσα είπε στο «arcadiasports»:

Για την κατάσταση που επικρατεί στη Γ’ εθνική μετά το νέο “λουκέτο”:

“Η κατάσταση που επικρατεί φέτος στην Γ’ εθνική είναι τραγική. Σε όλη την Ευρώπη διεξάγονται κανονικά τα πρωταθλήματα των μικρότερων κατηγοριών και μόνο στην Ελλάδα για κάποιο λόγο που κανείς δεν ξέρει δεν παίζετε ποδόσφαιρο και σαν να μην φτάνει αυτό πριν μια βδομάδα ανακοινώνετε επανέναρξη των πρωταθλημάτων (μετά από 3 μήνες αποχής)με τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων οι περισσότερες ομάδες ξεκινούν προπονήσεις και ξαφνικά χθες ανακοινώνεται πως ξανασταματάμε. Από όποια πλευρά και να δεις τις αποφάσεις που έχουν παρθεί δεν έχουν καμιά λογική κατά την άποψή μου”.

Τι σας έχουν πει εσάς να κάνετε από εδώ και πέρα;

“Η ενημέρωση που έχουμε είναι πως αναστέλλονται οι προπονήσεις για 2 εβδομάδες. Αυτή είναι η μοναδική ενημέρωση που υπάρχει”.

Τόσο εσείς όσο και ο Ερμής Μελιγούς έχετε δηλώσει κανονικά τη συμμετοχή σας στο πρωτάθλημα. Παρ’ όλο που άλλες ομάδες δεν το έκαναν. Ποια η γνώμη σου γι’ αυτό;

“Είναι πολύ λογικό πολλές ομάδες να μην έχουν την δυνατότητα να κατέβουν στο πρωτάθλημα. Η έλλειψη εσόδων καθώς και η τρίμηνη διακοπή, έχει κάνει κακό στην ήδη πολύ κακή κατάσταση των περισσότερων ομάδων”.

Από την ομάδα τις σας έχουν ενημερώσει;

“Ότι αναστέλλονται οι προπονήσεις όπως ανακοίνωσε η κυβέρνηση”.

Θεωρείς πως με όλα αυτά η χρόνια πήγε χαμένη;

“Το να ξεκινάς και να σταματάς διαρκώς το πρωτάθλημα σε συνδυασμό πως τώρα θα κάναμε 1 μήνα προετοιμασία για να παίξουμε 2 μήνες μπάλα το μόνο που μπορούσε να προσφέρει στους ποδοσφαιριστές είναι τραυματισμούς. Οποτε θεωρώ πως όποια έκβαση και να πάρει το ζήτημα με το φετινό πρωτάθλημα η χρονιά πρέπει να θεωρείτε χαμένη.”