Βαθμολογία

ΟΦΗ: Τα είπαν με Πουρσανίδη-Σαμαρά οι οπαδοί

Τεταμένη είναι η κατάσταση στις τάξεις του ΟΦΗ, μετά την εντός έδρας ήττα από την Λάρισα με 3-2 για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η οποία δεν εκτονώθηκε με την παραίτηση του Γιώργου Σίμου από την τεχνική ηγεσία.

Έπειτα από το αποτέλεσμα αυτό, η ομάδα του Ηρακλείου συμπλήρωσε 9 συνεχόμενες ήττες. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα μετά το τέλος του ματς, οπαδοί του ΟΦΗ που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το γήπεδο να ανοίξουν διάλογο με τους Γιάννη και Γιώργο Σαμαρά αλλά και τον Ηλία Πουρσανίδη.

Οι τρεις τους για περίπου μισή ώρα έδωσαν την δική τους εκδοχή για την καθίζηση που υπάρχει στην ομάδα, με τους οπαδούς που υπήρχαν έξω από το γήπεδο να κάνουν λόγο για μια σειρά από σοβαρά λάθη και παραλείψεις στους συνεργάτες του Μιχάλη Μπούση, από τους οποίους και ζήτησαν προσπάθεια προκειμένου η ομάδα να μείνει στην κατηγορία.

Από την πλευρά τους οι τρεις άντρες ανέφεραν πως και αυτοί στεναχωριούνται με τις εννιά σερί ήττες της ομάδας, ενώ τόνισαν ότι θα κάνουν ότι μπορούν για να αντιστραφεί η κατάσταση.

onsports.gr