Βαθμολογία

Κούγιας: «Είμαι σίγουρος ότι η υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη δεν...»

Μέσω τηλεφωνικής σύνδεση ό Αλέξης Κούγιας, μίλησε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα». Ο συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγδάνη,εξέφρασε πως δεν πιστεύει πως η υπόθεση θα φτάσει στα δικαστήρια, καθώς δεν υπάρχουν αξιόπιστοι μάρτυρες.

«Δεν άκουσα τον δικηγόρο των θυμάτων, λυπάμαι που θα σας το πω αλλά τον κύριο Βλάχο όλα αυτά τα χρόνια δεν τον έχω συναντήσει στις δικαστικές αίθουσες… δεν μπορώ να τον κριτικάρω αλλά μάλλον θα είναι αρκετός. Είναι η πρώτη φορά που συναντώ υπόθεση χωρίς μάρτυρες, μου έκανε εντύπωση ότι η δικογραφία ήταν πολύ μικρή και είχε μέσα μόνο μία μαρτυρία… Η μαρτυρία λέει ότι πήγαν με τον κύριο Λιγνάδη σε ένα ξενοδοχείο και έγινε πράξη χωρίς την συναίνεση του… Ο κύριος Λιγνάδης κατέθεσε και έχει αποδείξει με φωτογραφίες ότι δεν ήταν εκεί και έχει και μάρτυρες ότι ήταν στην Ιθάκη…».

«Θέλω να δω αν η κυρία ανακρίτρια θα κάνει την έρευνα που πρέπει για να διαπιστώσει την αλήθεια. Από τις 3 περιπτώσεις που είναι εις βάρος του κύριου Λιγνάδη, οι δύο δεν έχουν εμφανιστεί στην Αστυνομία, αν είναι αξιόπιστοι θα το δούμε. Θα ήμουν ευτυχής αν εμφανιστεί κάποιος από όλους αυτούς, μόλις τον δείτε θα καταλάβετε, άκουγε τι έλεγε και πως τα έλεγε. Είμαι σίγουρος πως η υπόθεση αυτή δεν θα πάει ποτέ στο δικαστήριο…».

tvnea.com