Βαθμολογία

Πρόκριση για τον Ολυμπιακό

Τα χρειάστηκε ο Ολυμπιακός στο “Κλ. Βικελίδης” όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ με πέναλτι του Γκάμα, μέχρι το 87’ που ο Μπουχαλάκης "έκλεψε" μπάλα και... πρόκριση από τον Άρη.

Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι γεμάτο αλλαγές, ανάμεικτα συναισθήματα, ανατροπές. Τέτοια, ωστόσο, όπως αυτή που έφερε την υπογραφή του Ανδρέα Μπουχαλάκη στο 87’ είχαμε πολλά χρόνια να δούμε. Ο Κρητικός χαφ, την ώρα που η ομάδα του είχε μπλοκάρει επιθετικά και ήταν πίσω στο σκορ από το γκολ του Γκάμα, από πέναλτι που σήκωσε πολλή συζήτηση, ήρθε ως από μηχανής Θεός για να κλέψει τη μπάλα από τον Κουέστα και να φέρει τα πάνω – κάτω στην υπόθεση πρόκριση.

Το γκολ της χρονιάς, ήταν συνάμα το πιο σημαντικό στη διοργάνωση, καθώς έφερε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς με τρόπο μοναδικό που θα κάνει χρόνια να ξεχαστεί...

Διαιτητής: Ματίας Γκεστράνιους (Φινλανδία). Βοηθοί: Ηλίας Αλεξέας (Μεσσηνίας), Ράινχαρτ Μπουξμπάουμ (Δυτ. Αττικής). Τέταρτος: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας). VAR: Γκιλ Πάβελ (Πολωνίας), ΑVAR: Κωνσταντίνος Καλαμπόκης (Αιτ/νίας).

ΆΡΗΣ: Κουέστα, Σούντγκρεν, Σάκιτς, Ρόουζ, Δεληζήσης, Σάσα, Τζέγκο, Γκάμα (85' Μπεναλουάν), Μαντσίνι (75' Σίλβα), Μπερτόγλιο (68' Μπρούνο), Μάνος (75' Κάτσε).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κρίστινσον, Ανδρούτσος, Μπα (76' Καμαρά), Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Τιάγκο Σίλβα (66' Εμβιλά), Μπουχαλάκης, Ραντζέλοβιτς (66' Φορτούνης), Μασούρας (66' Μπρούμα), Κάιπερς (76' Ελ Αραμπί), Χασάν.