Βαθμολογία

Μεγάλη πρόκριση για τον ΠΑΣ Γιάννινα!

Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη συνεχίζει στο Κύπελλο Ελλάδας, αφού επικράτησε 2-1 στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας! Ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε φουριόζος στη ρεβάνς και ο Παναθηναϊκός βρέθηκε να κυνηγά τέσσερα γκολ από το 9ο λεπτό!

Το ματς δεν είχε αρχίσει ούτως ή άλλως καλά για την ομάδα του Λάζλο Μπόλονι, αφού ο Φραν Βέλεθ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην προθέρμανση και τη θέση του στο αρχικό σχήμα πήρε ο Αχιλλέας Πούγγουρας.

Το σκορ στο παιχνίδι άνοιξε στα 111 δευτερόλεπτα, όταν από φάουλ του Αλέξανδρου Καρτάλη, ο Νώντας Παντελάκης νίκησε τον Σωκράτη Διούδη με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά.

Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα στον επαναληπτικό της προημιτελικής φάσης στο Κύπελλο Ελλάδας (σέντρα στις 20:00, κανάλι Cosmote Sport 1).

Υπενθυμίζεται ότι ο άλλοτε άσος του Παναθηναϊκού είχε δώσει το προβάδισμα στον ΠΑΣ και στην αντίστοιχη περυσινή ρεβάνς μεταξύ των δύο ομάδων στο Κύπελλο.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν άμεσα, όμως ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν η ομάδα που (ξανα)βρήκε γκολ στο 9′.

Για την ακρίβεια αυτογκόλ, καθώς ο Νικολάε Μιλιντσεάνου σέντραρε και ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης άφησε… άγαλμα τον Διούδη με κεφαλιά.

Ο ΠΑΣ απείλησε ξανά στο 20′ με σουτ του Χρήστου Ελευθεριάδη (τον σταμάτησε ο γκολκίπερ των γηπεδούχων).

Έκτοτε, ο Παναθηναϊκός πήρε τα ηνία, κατέγραψε 2-3 αξιόλογες επισκέψεις στα αντίπαλα καρέ, όμως ούτε καλή τελική πάσα προέκυψε ούτε σουτ της προκοπής έγινε.

Μία μακρινή λόμπα του Καρλίτος στο 32′ και μία απόκρουση του Γιάννη Κάργα πάνω στη γραμμή στο 34′, ήταν οι πιο ξεχωριστές στιγμές των γηπεδούχων στο α’ ημίχρονο.

Ο Μπόλονι έβαλε τον Αϊτόρ στο 46′, τον Μαουρίσιο στο 60′ και τους Φεντερίκο Μακέντα, Γενί Ενγκμπακοτό και Χουάνκαρ στο 66′, όμως η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε.

Ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα διατηρούσε με άνεση το 0-2 και τίποτα δεν έδειχνε ότι το σκηνικό μπορεί να ανατραπεί.

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας μείωσε στο 74ο λεπτό με κεφαλιά, αλλά μέχρι εκεί, πέραν ενός δοκαριού του Σεχ Νιάς στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.

sportime.gr