Βαθμολογία

Ξεκίνησαν με το ίδιο πάθος στον Ηρακλή Λάρισας!

Σα να μην πέρασε μια μέρα… κάπως έτσι είναι το κλίμα στο «στρατόπεδο» του Ηρακλή Λάρισας. Η ιστορική ομάδα που μετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (3ος όμιλος) διανύει τη δεύτερη βδομάδα προετοιμασίας της με τον πρόεδρο κ. Λάμπρο Ιωακείμ, το τεχνικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές να βρίσκονται καθημερινά στο γήπεδο έχοντας μπει στα… βαθιά.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το απόγευμα της Τρίτης (2/3) το athleticlarissa βρέθηκε στο γήπεδο της Νεάπολης Α’, όπου αποτελεί και την έδρα της ομάδας και έκανε ρεπορτάζ.

Το τεχνικό τιμ δουλεύει με εντατικούς ρυθμούς ώστε η ομάδα να είναι πανέτοιμη με την επανέναρξη του πρωταθλήματος στις 28/3.

Ο Ηρακλής επιθυμεί να συνεχιστεί το πρωτάθλημα από εκεί που σταμάτησε και να διεκδικήσει μία ιδιαίτερα κολακευτική θέση στο φινάλε του πρωταθλήματος.

Στο γήπεδο της Νεάπολης είδαμε πραγματικά να γίνεται άκρως επαγγελματική δουλειά από τέσσερις προπονητές. Ο λόγος για τον τεχνικό κ. Χρήστο Χατζηλιάδη, τον άμεσο συνεργάτη του κ. Θάνο Τριανταφυλλόπουλο, τον γυμναστή κ. Ντίνο Λιάπη και τον προπονητή τερματοφυλάκων κ. Πέτρο Καραναστάση. Φυσικά στο τιμ και ο φροντιστής της ομάδας ο «George Kosta». Η προπόνηση της Τρίτης (2/3) διεξήχθη με την παρουσία του προέδρου του Ηρακλή Λάρισας κ. Λάμπρου Ιωακείμ που καταστρώνει τα πλάνα του για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Στις προπονήσεις μετέχουν όλοι οι παίκτες πλην των στρατευμένων Παπαγιάννη και Μπάμη.

Οι προπονήσεις είναι καθημερινές και διεξάγονται στο Ελευθεραί ή στο γήπεδο της Νεάπολης. Αξίζει να αναφέρουμε πως και τα δύο γήπεδα είναι σε εξαιρετική κατάσταση αφού υπάρχει καθημερινή συντήρηση.

Επίσης αξίζει να αναφέρουμε πως στο γήπεδο της Νεάπολης έχουν τοποθετηθεί καθίσματα σε όλη την κερκίδα και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό.

*Τίποτα δεν έλειπε από τους παίκτες του Ηρακλή στο τέλος της προπόνησης αφού έχουν ότι χρειάζεται για μία σωστή αποθεραπεία ενώ δεν λείπουν και όλα τα… καλούδια από το πανέρι της ομάδας!