Βαθμολογία

Κρίσιμη η Δευτέρα για το μέλλον της Κοζάνης - Τα τρία σενάρια

Τη Δευτέρα αρχίζει η Μεγάλη εβδομάδα για την ομάδα της Κοζάνης όσον αφορά το μέλλον της στη Γ' Εθνική κατηγορία. Όπως είναι γνωστό την περασμένη Πέμπτη τα αδέρφια Καπετάνου με μήνυμά τους στην ομαδική συνομιλία πληροφόρησαν τους ποδοσφαιριστές ότι η Κοζάνη μετά και την απόφαση της ΕΠΟ για πρωτάθλημα  ενός γύρου δε θα κατέβει στο πρωτάθλημα και οι ποδοσφαιριστές να έρθουν σε επαφή με τη διοίκηση για να πάρουν τα δελτία τους έτσι ώστε  να μπορέσουν να αγωνιστούν σε άλλη ομάδα 

Μια απόφαση που έπεσε σα κεραυνός μόλις έγινε γνωστή. Ήταν απόφαση πίεσης προς τον κόσμο ή απόφαση απελπισίας; Μια απόφαση που έφερε και την παραίτηση  με αιχμές του γενικού αρχηγού της Κοζάνης Δημήτρη Δράκου ο οποίος όπως δήλωσε είχε άγνοια γι'  αυτή την απόφαση.

 Ο προσωρινός πρόεδρος κ. Αμπατζίδης Μανώλης αλλά και το μέλος της διοίκησης κ. Ηλίας Μωυσιάδης, μάθαμε ούτε κι αυτοί γνώριζαν για την απόφαση των αδερφών και την έμαθαν από το μήνυμα που στάλθηκε όπως είπαμε παραπάνω... Είπατε τίποτα παρακαλώ;

Μετά από το πρώτο κρύο ντους και το σοκ , ο κ Μανώλης Αμπατζίδης και ο  κ. Ηλίας Μωυσιάδης βρέθηκαν την Παρασκευή το πρωί με τον Παντελή Καπετάνο σε μια προσπάθεια να βρεθεί μια λύση  πριν την σχεδόν  διάλυση όπως όλα έδειχναν της Κοζάνης.

Αποφασίστηκε ένα νέο ραντεβού της διοίκησης για την ερχόμενη  Δευτέρα 1/3 όπου θα παρθούν οι κρίσιμες αποφάσεις. Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, οι ομάδες έως 3/3 πρέπει να δηλώσουν η όχι τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής και το ίδιο ισχύει και για  την Κοζάνη. Τα σενάρια τρία, αν ξεκινήσουν φυσικά τα πρωταθλήματα.

1ον η Κοζάνη δηλώνει συμμετοχή και συνεχίζει με πολύ χαμηλό μπάτζετ μαζί με τα αδέρφια έως το καλοκαίρι.

2ον  με τον έναν(ανταλλάγματα) ή με τον άλλον τρόπο  (χωρίς ανταλλάγματα) τα αδέρφια παραδίδουν την ομάδα σε διάδοχη κατάσταση  και δηλώνει συμμετοχή.

και 3ον και χειρότερο)Δε δηλώνει συμμετοχή η ομάδα , φεύγουν οι ποδοσφαιριστές, η ομάδα υποβιβάζεται στο Α' τοπικό και ξαναρχίζει ,αν ξαναρχίσει από την αρχή.

Πιστεύουμε ότι θα πρυτανεύσει απ' όλους  η λογική και θα αποφευχθεί τουλάχιστον το τρίτο σενάριο.

Δε θα ήταν και το καλύτερο η αποχώρηση της Κοζάνης από το πρωτάθλημα και η σχεδόν διάλυση της να συνδυαστεί με τα αδέρφια Καπετάνου Δε θα ήταν καλό για κανέναν 

Ας ελπίσουμε ότι τελικά θα παραμεριστούν οι εγωισμοί για το καλό της Κοζάνης.

matiesstasport.blogspot.com