Βαθμολογία

Το πλάνο επανεκκίνησης στη Γ’ Εθνική και οι ενστάσεις του Ηρακλή

Διαφωνίες ως προς το πλάνο επανεκκίνησης της Γ’ Εθνικής, στο οποίο κατέληξε την περασμένη Πέμπτη η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ εκφράζουν στον Ηρακλή. Οι «κυανόλευκοι» θεωρούν πως θα είναι άδικο να ληφθούν υπ’ όψιν τα αποτελέσματα των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών αν μεγάλος αριθμός ομάδων αποφασίσουν να αποσυρθούν.

Υπενθυμίζεται πως η πρόταση επανεκκίνησης που δημοσίως κοινοποίησε πριν από περίπου δύο μήνες ο Ηρακλής προέβλεπε μετά τη λήξη του Πρωταθλήματος στο τέλος του α’ γύρου αγώνες πλέι-οφ μεταξύ του πρώτων πέντε κάθε ομίλου για την ανάδειξη του πρωταθλητή.

Λαμβανομένου υπόψη πως, σύμφωνα με πληροφορίες, μεγάλος αριθμός ομάδων εκφράζει απροθυμία για συνέχιση στο Πρωτάθλημα, στον Ηρακλή υποστηρίζουν πως θα είναι προτιμότερο να διεξαχθεί ένας γύρος από την αρχή με τη συμμετοχή των ομάδων που θα δεχθούν να πάρουν μέρος στους αγώνες, οι οποίοι, καλώς εχόντων των πραγμάτων, αναμένεται να ξεκινήσουν στις 28 Μαρτίου.

Κατά τα λοιπά, οι προπονήσεις συνεχίζονται, ενώ το Σάββατο (27/2) διεξήχθη και το πρώτο οικογενειακό διπλό από τη μέρα της επιστροφής στις προπονήσεις. Την προσεχή εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις και σε επίπεδο προσθαφαιρέσεων στο ρόστερ.

Πηγή: metrosport