Βαθμολογία

Έπεσε μαχόμενος στο Ηράκλειο ο Απόλλων Λάρισας

Καλή ήταν η εμφάνιση του Απόλλωνα Λάρισας στο Ηράκλειο της Κρήτης παρά την ήττα από τον Εργοτέλη με 1-0 στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ 2. Από το 39’ με δέκα παίκτες έπαιζε ο Απόλλωνας καθώς είχε αποβληθεί ο Μπάλλας. «Χρυσός» σκόρερ ο Κόνραντ στο 76'.

Το αριθμητικό του πλεονέκτημα από το 39’ (ο Μπάλλας αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Αμπντουλάχι) εκμεταλλεύτηκε ο Εργοτέλης, που νίκησε τον Απόλλωνα Λάρισας με γκολ του Κόνραντ στο 76΄.

Ο Ολλανδός φορ της κρητικής ομάδας Τάιρον Κόνραντ με κεφαλιά-γκολ στο 76' μέσα από την περιοχή, μετά από εξαιρετική σέντρα του Ποζατζίδη από τα αριστερά, χάρισε τους τρεις βαθμούς της νίκης στον Εργοτέλη.

Το πάλεψε ο Απόλλων Λάρισας κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο και παραλίγο να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Το φιλμ του αγώνα

2' Πρώτη καλή στιγμή για τον Εργοτέλη. Σέντρα του Κατσούρι απ' τα δεξιά ο Αστράς απομακρύνει αρχικά με τον Τσέλιο στην επαναφορά να στέλνει την μπάλα στα σώματα.

8' Μακρινό συρτό σουτ του Conraad ο Αστράς μπλοκάρει.

42' Σέντρα του Τσέλιου απ' τα αριστερά, ο Κωστανάσιος μπαίνει στην πορεία της μπάλας αλλά δεν καταφέρνει να την στείλει στα δίχτυα μετά από παρέμβαση του Μόρα.

64' Ο Λίταινας με σουτ μέσα απ' τη περιοχή στέλνει την μπάλα άουτ.

71' Καλή σέντρα του Τσέλιου στην περιοχή, κεφαλιά απ' τον Μανουσάκη η μπάλα στα χέρια του Αστρά.

76' Σέντρα του Ποζατζίδη στην περιοχή, ο Κόνραντ με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-0.

85' Διαγώνιο σουτ του Μανουσάκη η μπάλα κάπου βρίσκει και φεύγει κόρνερ.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Σερβιλάκης (73’ Ποζατζίδης), Νεράλ, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πέϊος (73’ Κοκκίνης), Τσέλιος, Αμπντουλάχι (58’ Μπουτσάκης), Κωστανάσιος (58’ Μπουρσέλης), Μανουσάκης, Κόνραντ (84’ Πατρινός)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Φρατζέσκος): Άστρας, Σκούπρα, Καμπέρης, Μόρας, Γκόλιας, Μπάλλας, Νύκταρης (70’ Αθανασιάδης), Γιάκος (46’ Καρίκι), Ομπράντοβιτς (41’ Μπάμπης), Λίταινας (78’ Γκουντρουμπής), Σέχου (70’ Μπαλογιάννης)

Διαιτητής: Βεργέτης (Αρκαδίας). Βοηθοί: Νιδριώτης (Αθηνών), Πλακάς (Δυτ. Αττικής). 4ος: Κόκκορης (Αρκαδίας).