Βαθμολογία

Το ιστορικό παρθενικό του ΑΕΛ - Παναιτωλικός

Ένα ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι δίνει στις 17:15 η ΑΕΛ την Κυριακή (28/2) καθώς υποδέχεται στο Αλκαζάρ τον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League.

Οι "βυσσινί" με μόλις δέκα βαθμούς και χωρίς εντός έδρας νίκη για έναν ολόκληρο χρόνο ξέρουν ότι μόνο με τρίποντο στο σημερινό παιχνίδι θα συνεχίσουν να ελπίζουν για την παραμονή τους, ενώ τη νίκη ψάχνει και ο Παναιτωλικός προκειμένου να κάνει σημαντικό βήμα προς τη σωτηρία.

Το σημερινό ματς έχει ένα ιστορικό παρθενικό. Αυτό έχει να κάνει με το στάδιο Αλκαζάρ καθώς για πρώτη φορά θα φιλοξενήσει αγώνα των δύο ομάδων στην Α' Εθνική ή Super League. Και αυτό διότι όταν "αντάμωσαν" για πρώτη φορά οι δύο ομάδες στη μεγάλη κατηγορία, η ΑΕΛ αγωνιζόταν στο AEL FC ARENA.

Για την ιστορία, στο Αλκαζάρ έχουν λάβει χώρα έξι αναμετρήσεις των δύο ομάδων, πέντε για τη Β' Εθνική και μία για τη Γ' Εθνική, με τους Λαρισαίους να μετρούν πέντε νίκες, ενώ ένα ματς έληξε δίχως νικητή. Μάλιστα τα "καναρίνια" δεν έχουν κάνει ακόμα σεφτέ στη Λάρισα, μετρώντας συνολικά άλλες τρεις ήττες στα υπόλοιπα παιχνίδια, συν δύο ισοπαλίες.