Βαθμολογία

ΟΦΙ: Πήρε δανεικούς από την Ξάνθη

Ο ΟΦ Ιεράπετρας ανακοίνωσε την απόκτηση των Νεκτάριο Κοτόπουλο και Γιώργο Τσιλιγγίρη με μορφή δανεισμού από τον ΑΟ Ξάνθη. Ο Νεκτάριος Κοτόπουλος, είναι γεννημένος στις 12/9 του 2002 στο Άβατο Ξάνθης και αγωνίζεται ως επιθετικός. Βρίσκεται στην Ακαδημία της Ξάνθης από το 2016, στο περσινό πρωτάθλημα Κ19 της Super League 1 σκόραρε 3 τέρματα σε 11 συμμετοχές. Ενώ είναι σταθερά στις κλήσεις των μικρών Εθνικών ομάδων Παίδων και πλέον Νέων.

Ο Γιώργος Τσιλιγγίρης είναι γεννημένος στις 19/9 του 2001. Είναι γέννημα θρέμμα παιδί των Ακαδημιών του ΑΟ Ξάνθης, έχοντας περάσει από όλα τα ηλικιακά τμήματα από τα οποία μάλιστα έχει διατελέσει και αρχηγός. Είναι πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό. Στο περσινό πρωτάθλημα Κ19 της Super League 1 σκόραρε 5 τέρματα σε 14 ματς

Αναλυτικά: «Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΙ ανακοινώνει την απόκτηση των, Νεκτάριο Κοτόπουλο και Γιώργο Τσιλιγγίρη με μορφή δανεισμού από τον ΑΟ Ξάνθης.

Ο Νεκτάριος Κοτόπουλος, είναι γεννημένος στις 12/9 του 2002 στο Άβατο Ξάνθης και αγωνίζεται ως επιθετικός. Βρίσκεται στην Ακαδημία της Ξάνθης από το 2016, στο περσινό πρωτάθλημα Κ19 της Super League 1 σκόραρε 3 τέρματα σε 11 συμμετοχές. Ενώ είναι σταθερά στις κλήσεις των μικρών Εθνικών ομάδων Παίδων και πλέον Νέων.
Ο Γιώργος Τσιλιγγίρης είναι γεννημένος στις 19/9 του 2001. Είναι γέννημα θρέμμα παιδί των Ακαδημιών του ΑΟ Ξάνθης, έχοντας περάσει από όλα τα ηλικιακά τμήματα από τα οποία μάλιστα έχει διατελέσει και αρχηγός. Είναι πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό. Στο περσινό πρωτάθλημα Κ19 της Super League 1 σκόραρε 5 τέρματα σε 14 ματς».