Βαθμολογία

Πινακάς: «Λείπει η χημεία στους νέους παίκτες»

Ο Δημήτρης Πινακάς μίλησε για την εντός έδρας ήττα της ΑΕΛ από τη Λαμία με 0-1, σε ένα παιχνίδι «ζωής και θανάτου» όπως είπε. Ο Πινακάς ήταν εμφανώς απογοητευμένος μετά την ήττα της ΑΕΛ με ο-1 από τη Λαμία.

Ήταν ένα ματς ζωής και θανάτου. Σίγουρα άνοιξε η ψαλίδα» τόνισε μεταξύ άλλων ο επιθετικός της ΑΕΛ. Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

«Ήταν ένα ματς ζωής και θανάτου. Προετοιμαστήκαμε όλη την εβδομάδα για να πάρουμε τους 3 βαθμούς. Στα πρώτα λεπτά μπήκαμε αρκετά δυνατά, χάσαμε δύο ευκαιρίες, δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Μετά η Λαμία ανέβηκε, μας πίεσε, κατάφερε να σκοράρει. Μετά ο ρυθμός έπεσε, έγιναν λίγες ευκαιρίες, δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και έτσι τελείωσε το ματς».

Για το που οφείλεται η έλλειψη σπουδαίων ευκαιριών:

«Δεν κάναμε αρκετές ευκαιρίες, ούτε και η Λαμία. Πιστεύω ήταν το παιχνίδι έτσι που και οι δυο ομάδες ήταν δύσκολο να βγάλουν φάσεις. Τι να πω; Μπορεί να φταίει ότι είναι και καινούριοι οι παίκτες, ίσως είναι νωρίς ακόμη, ίσως δεν έχουν χημεία. Και χωρίς να κάνουμε ευκαιρίες, χάσαμε το ματς».

Για την επιπλέον βαθμολογική απόσταση που κέρδισε σήμερα η Λαμία εις βάρος της ΑΕΛ:

«Σίγουρα άνοιξε η ψαλίδα. Εμείς αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά και να παλέψουμε όλα τα παιχνίδια».