Βαθμολογία

Λεουτσάκος: «28/3 ή και νωρίτερα η έναρξη της FL» – Οι αποφάσεις για SL2

Για τις αποφάσεις που πάρθηκαν στο ΔΣ της Super League 2-Football League μίλησε ο πρόεδρος της διοργανώτριας Λεωνίδας Λεουτσάκος. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λεωνίδα Λεουτσάκου στην εκπομπή της ΕΡΤ3 «Κόσμος των Σπορ»:

«Το είχαμε συζητήσει πριν από 1,5 μήνα για τη Super League 2 και είχαμε συμφωνήσει το πως θα γίνουν τα play off και τα play out. Σήμερα έγινε το τυπικό, με σκοπό να παρθεί η έγκριση για να είναι όλα σωστά.

Αναφερόμαστε σε πέντε αγώνες για την κάθε ομάδα που θα πάρει μέρος. Από τις θέσεις 1 έως 6 για τα play off και για τα play out από τις θέσεις 7 έως 12.

Ωστόσο, στη Football League δεν θα γίνει το ίδιο, μιας και ζητήσαμε να πάρουμε παράταση για τη διάρκεια του πρωταθλήματος μέχρι 27/6 και δεν προλαβαίνουμε να παίξουμε play off και play out.

Αναφορικά με την έναρξη του πρωταθλήματος έχει οριστεί για 28/3, όμως αν οι ομάδες είναι έτοιμες μπορούμε να ξεκινήσουμε νωρίτερα».

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας ευχαρίστησε την ΕΡΤ μέσω της εκπομπής της ΕΡΤ3 για τη συνεργασία με το κρατικό κανάλι και επεσήμανε ότι «κλείστηκε» σημαντική συμφωνία με τη Nike για τις ομάδες των δύο κατηγοριών.

mikriliga.com