Βαθμολογία

ΑΕΛ σε ελεύθερη πτώση

Άλλο ένα αρνητικό αποτέλεσμα για την ΑΕΛ που συνοδεύτηκε και από κακή εμφάνιση. Αυτή τη φορά από τη Λαμία, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague 1.

Στο 41’ ο Μαρτίνες για τη Λαμία έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Αραμπούλι έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Νάγκι διαμορφώνοντας το τελικό 0-1 στο στάδιο Αλκαζάρ. Η ΑΕΛ παραμένει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με δέκα βαθμούς σε 22 αγώνες.

Διαιτητής ήταν ο Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), με βοηθούς τους Κωσταρά (Αιτωλοακαρνανίας) και Δημητριάδη (Μακεδονίας). Υπεύθυνος VAR ήταν ο Γκορτσίλας (Μακεδονίας) και AVAR η Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής). Τέταρτος ήταν ο Παπαδόπουλος (Μακεδονίας).

Κίτρινες: 15' Γκράουρ, 38' Ακούνια, 51' Στίφλερ, 81' Ζίζιτς - 43' Καραμάνος, 65' Μαρτίνεθ.

ΑΕΛ: Νάγκι, Γκράουρ, Ζίζιτς, Χουσίνο, Μιχαήλ, Καρανίκας (46' Νικολιάς), Κολομπίνο (89' Σπαρβ), Στίφλερ (63' Ντουρμισάι), Μπεν Χατίρα, Ακούνια, Μουκαντζό (76' Πινακάς).

Λαμία: Επασί, Σκόνδρας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνες, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Καραμάνος (88' Μπιάρνασον), Ντέλετις (88' Τζέιμς), Μπα (69' Γκαζαριάν), Αραμπούλι.