Βαθμολογία

Γ’ Εθνική: Κατεβαίνει και η Φήκη στην επανέναρξη

Γ’ Εθνική: Ο ΠΟ Φήκης θα πάρει μέρος στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος. Οι τελευταίες εξελίξεις δείχνουν επανεκκίνηση της Γ’ Εθνικής κατηγορίας στα τέλη του Μάρτη και οι ομάδες αρχίζουν να κάνουν τον προγραμματισμό τους, ενώ όπως όλα δείχνουν αρκετές αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα που δε θα τους επιτρέψουν να κατέβουν να αγωνιστούν στη συνέχεια.

Δεν ισχύει πάντως αυτό για τον Π.Ο Φήκης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Trikalascore οι διοικούντες του σωματείου έχουν αποφασίσει να κατεβάσουν κανονικά την ομάδα, αναμένοντας πρώτα να διαβάσουν την αντίστοιχη ΚΥΑ.

Παράλληλα, έχουν γίνει επαφές με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές που δήλωσαν την επιθυμία τους να συμμετάσχουν κανονικά στη συνέχεια του πρωταθλήματος, κάτι που σημαίνει ότι οι “κόκκινοι” θα παρουσιαστούν εκτός απροόπτου με το ίδιο έμψυχο δυναμικό.

Είναι γεγονός ότι στην ομάδα της Φήκης υπάρχει ακόμη ενθουσιασμός από την παρθενική συμμετοχή της ομάδας στη Γ’ Εθνική και για το λόγο αυτό, θα γίνει μεγάλη προσπάθεια από όλους ώστε το σωματείο όχι απλά να παρουσιάσει ένα αξιοπρεπές πρόσωπο, αλλά παράλληλα να καταφέρει να υλοποιήσει και το στόχο της παραμονής στην κατηγορία.