Βαθμολογία

Ανίς Μπεν Χατίρα: Το μεγάλο «μπαμ»

Το μεγαλύτερο «μπαμ» του χειμώνα όσον αφορά τις μεταγραφές της ΑΕΛ ήταν αναμφίβολα ο 32χρονος Γερμανός – Τυνήσιος μεσοεπιθετικός Ανίς Μπεν Χατίρα.

Ο Μπεν Χατίρα είναι ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλο ποδοσφαιρικό ταλέντο, ωστόσο αρκετά προβλήματα τραυματισμών και όχι μόνο τον κράτησαν μακριά από το να δημιουργήσει μια σπουδαία καριέρα.

Τα χαρακτηριστικά του μέσα στο γήπεδο εννοείται πως «φέρνουν» χαμόγελα και αισιοδοξία στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας και στηρίζονται ίσως περισσότερο από κάθε άλλο παίκτη πάνω του.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ήταν αρκετό διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης για αυτό και έως τώρα δεν έχει φτάσει 100% στο επιθυμητό επίπεδο απόδοσης, ωστόσο φαίνεται πως ο Μπεν Χατίρα, που ήταν έκπληξη γενικότερα για την Ελληνική ποδοσφαιρική κοινότητα η απόκτηση του, μπορεί να πάρει από το χέρι την ΑΕΛ και να την οδηγήσει σε επιτυχίες.

Η «ταυτότητα» του:

Όνομα: Ανίς Μπεν Χατίρα

Ημερομηνία Γέννησης: 18 Ιουλίου 1988 (32)

Εθνικότητα: Τυνήσιος – Γερμανός

Ύψος: 1.83

Θέση: Μεσοεπιθετικός

Προηγούμενες ομάδες: Χέρτα Βερολίνου, Τένις Μπορούσια Βερολίνου, Αμβούργο, Ντούισμπουργκ, Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Ντάρμσταντ, Γκαζιαντέπσπορ, Εσπεράνσε, Χόνβτ, Καρλσρούη.

Αλέξανδρος Καζάκης