Βαθμολογία

Παπαδημητρίου: «Η Πολιτεία μας πετά το μπαλάκι»

Τοποθέτηση του προέδρου της Αναγέννηση Καρδίτσας κ. Δημήτρη Παπαδημητρίου, σχετικά με την επιστροφή των ομάδων της Γ΄Εθνικής στις προπονήσεις.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του: «Αρχικά θα ήθελα να ξεκαθαρίσω αν και είναι ήδη ευρέως γνωστό πως εμείς σαν Αναγέννηση είμαστε από την πρώτη στιγμή υπέρ της επανέναρξης του πρωταθλήματος και της ολοκλήρωσης του. Συνεχίζουμε καθημερινά να λειτουργούμε με γνώμονα το καλό του Συλλόγου. Ωστόσο δεν μπορώ να κρύψω τον προβληματισμό μου όσον αφορά την απόφαση της Παρασκευής, η οποία πήρε χθες και επίσημη μορφή. Ενώ ο αριθμός των ημερήσιων κρουσμάτων στη χώρα συνεχώς αυξάνεται και πολλές περιοχές ανάμεσα τους και η Αττική είναι υπό καθεστώς lockdown, λαμβάνεται μια απόφαση να επιστρέψουμε στις προπονήσεις.

Για ποιο λόγο γίνεται αυτό; Θα ξεκινήσει εκ νέου το πρωτάθλημα ή απλά θα κάνουμε προπονήσεις για κάποιο χρονικό διάστημα και μετά θα μας ανακοινώσουν την οριστική διακοπή της κατηγορίας; Η Πολιτεία απλά μας πέταξε το μπαλάκι και δεν έδωσε ούτε μια εξήγηση, διότι φαίνεται πως δεν υπάρχει κανένας σχεδιασμός. Μακάρι τις επόμενες ημέρες να μας παρουσιαστεί ένα πλάνο, με το οποίο θα γίνει δυνατή η επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, ωστόσο δεν είμαι και ιδιαίτερα αισιόδοξος. Είναι βέβαιο πως υπό αυτές τις συνθήκες δε γίνεται να συνεχιστεί η Γ΄Εθνική.

Εμείς σαν Αναγέννηση φυσικά και παραμένουμε υπέρμαχοι της επανέναρξης του πρωταθλήματος κάτω από τις κατάλληλες συνθήκες, ωστόσο δε γίνεται να χαιρόμαστε με μια ανούσια απόφαση, που μόνο ως μια κίνηση πανικού θα μπορούσα να χαρακτηρίσω. Καλό θα είναι σε αυτές τις δύσκολες εποχές που όλοι μας διανύουμε να υπάρχει μια επαφή με την πραγματικότητα και να μην παίρνονται αποφάσεις που δυσχεραίνουν ακόμα περισσότερο τα πράγματα».

liganews.gr