Βαθμολογία

Γύρισε σπίτι του και χαμογέλασε!

Επιτέλους νίκη! Ο Απόλλων Λάρισας επικράτησε με 1-0 των Χανίων στη Φιλιππούπολη, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της SL 2 την Κυριακή (21/2).

Γύρισε σπίτι του ο Απόλλων και χαμογέλασε. Σκόρερ της αναμέτρησης ο Ομπράντοβιτς στο 61’. Πρώτη νίκη με Φρατζέσκο στην τεχνική ηγεσία για την ομάδα της Λάρισας. Ξεχώρισαν οι Σκούπρας και Αστράς. Ο τελευταίος ήταν συγκινητικός και κράτησε με απόλυτη επιτυχία την εστία του ανέπαφη.

Τα Χανιά είχαν τις πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος και απείλησαν με τους Κάσσου (12’, 26’) και Μασένα (28’), όμως δεν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Ο Απόλλωνας είχε αρκετές προϋποθέσεις για κάτι καλό στην επίθεση όμως όλες οι προσπάθειες κατέληξαν ψηλά άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, ο Απόλλωνας ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 61’, όταν ο Σκούπρα έκανε την κούρσα από τα δεξιά, έβγαλε τη συρτή σέντρα, ο Γιάκος δε μπόρεσε να βρει τη μπάλα, η οποία έφτασε στον Ομπράντοβιτς, με τον Σέρβο φορ να την στέλνει στα δίχτυα για το 1-0. 

Τα Χανιά πίεσαν στη συνέχεια για να φτάσουν στην ισοφάριση, όμως η ομάδα του Κώστα Φρατζέσκου διαχειρίστηκε σωστά το υπέρ της σκορ. Ο Απόλλων έφτασε στους 9 βαθμούς μετά από αυτή τη νίκη. Τα Χανιά παράμειναν στους 11 βαθμούς.

Απόλλων Λάρισας (Κώστας Φρατζέσκος): Αστράς, Σκούπρα, Καμπέρης, Γκόλιας, Μόρας, Μπάλλας  (46’ Σέχου), Μπάμπης,  Ντα Κάμπο (72’ Μπαλογιάννης), Γιάκος, Γκουντρουμπής (57΄Λίταινας), Ομπράντοβιτς (84' Νύκταρης).

Χανιά (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Ρέντζας (77' Σουντουρά), Σωτηράκος, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Γκίνο (69’ Καρτσαμπάς), Παναγιωτούδης, Μπραμπίγια (65’ Βρεττός), Μασένα (65’ Διαμαντόπουλος), Βασιλόγιαννης, Κάσσος.

Διαιτητής: Γιουματζίδης (Πέλλας). Βοηθοί: Τσακίρης (Δράμας), Κουφός (Μακεδονίας). 4ος διαιτητής: Βουρνέλης (Μακεδονίας).