Βαθμολογία

Ηρακλής για Γ’ Εθνική: Η υπομονή έχει και τα όρια της!

Δυσαρεστημένοι είναι οι άνθρωποι του Ηρακλή για την στασιμότητα που παρουσιάζεται στην επανέναρξη της Γ’ Εθνικής…

Το κείμενο που αναρτήθηκε στη σελίδα του Ηρακλή στο facebook: «Είναι πολλές φορές που σκεφτόμαστε αν όλες οι αποφάσεις που πάρθηκαν μέχρι τώρα για τον αθλητισμό αντιλαμβάνονται τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν οι σύλλογοι αλλά και οι αθλητές που πολλοί από αυτούς είχαν ένα σεβαστό εισόδημα για να ζήσουν μαζί με τις οικογένειες τους.

Είναι θλιβερό όλα αυτά που γίνονται στον αθλητισμό. Μήπως περιμένουν όταν θα ξεκινήσουν και πάλι τα πρωταθλήματα θα είναι όλα τέλεια; ή θα μπορέσει κάθε ομάδα να προχωρήσει ομαλά χωρίς προβλήματα;

Αδιανόητο να μην το σκεφτεί κανείς από τους αρμόδιους που αποφασίζουν κάθε μέρα πως θα κυλήσει το κάθε τι στην ζωή μας.

Εχθές το βράδυ στο «libero 107,4» στον Αντώνη Κούλαλη γνωστός για την αγάπη του στον γηραιό, o πρόεδρος της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ και ο χρηματοδότης της ποδοσφαιρικής ομάδας μας που γίνεται μια προσπάθεια να μπορέσει να ορθοποδήσει ο ποδοσφαιρικός σύλλογος σωστά και λογικά χωρίς προβλήματα ο κ. Δρακόπουλος ανάφερε ότι πολύ δύσκολα θα είναι για Super League 2, σίγουρα όμως τίποτα δεν είναι δεδομένο σε μια τέτοια κατάσταση που ζούμε όπως αναφέραμε και σε προηγούμενες ανακοινώσεις ότι μπορεί ο σύλλογος και η νέα προσπάθεια για τον ΗΡΑΚΛΗ μέσω από τους Αμπελόκηπους να πάρει το εισιτήριο για τις πιο ψηλές κατηγορίες των επαγγελματικών κατηγοριών.

Αφού άνθρωποι της διοίκησης του ΗΡΑΚΛΗ έχουν δρομολογήσει κάποια πράγματα πάνω σε αυτό το θέμα κι αν έρθει επιτυχία στην προσπάθεια αυτή τότε θα μιλάμε για μια «ΝΙΚΗ» αλλά και πιο σύντομα στην Super League όπου στόχος όλων στην διοίκηση είναι να καταφέρουν να ανέβει η ομάδα εκεί που της αρμόζει και ανήκει για πάντα».