Βαθμολογία

Στόχος να παραμείνει η ομάδα στη Super League

«Συγχαρητήρια για την εμφάνισή σας και την ανατροπή του 0-2 σε 2-2, έχουμε βελτιωθεί σημαντικά και μπορούμε ακόμα καλύτερα», ήταν τα πρώτα λόγια του τεχνικού της ΑΕΛ Τζιανλούκα Φέστα, μιλώντας χθες στα αποδυτήρια στους παίκτες της ομάδας μετά την προχθεσινή ήττα από την ΑΕΚ με 4-2 στο Αλκαζάρ, παρά την πολύ καλή εμφάνιση. Και συνέχισε λέγοντας: «Από δω και πέρα πρέπει να παίρνουμε βαθμούς και νίκες».

Ο Ιταλός τεχνικός που έχει δώσει στην ομάδα «ταυτότητα», καθώς για πρώτη φορά μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα τη βλέπουμε να κάνει δημιουργικό παιχνίδι, συνέχισε την ομιλία του λέγοντας ότι όποιο πρόβλημα και αν έχει κάποιος παίκτης πρέπει να το ξεχάσει γιατί στόχος είναι η παραμονή που θα τους δώσει ποδοσφαιρική υπεραξία αν επιτευχθεί, κάτι που θα είναι σημαντικό για τη συνέχιση της καριέρας τους.
Από κει και πέρα η ομάδα από σήμερα αρχίζει την προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, που στόχο έχει να πάρει βαθμό ή βαθμούς αφού τα αγωνιστικά περιθώρια στενεύουν για τους «βυσσινί». Η καλή εμφάνιση δυστυχώς δεν έχει βαθμούς αν δεν συνοδεύεται και από νίκη.

ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΜΑΧΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ
Η ΑΕΛ πριν την αγωνιστική μάχη στο Περιστέρι δίνει και μια δικαστική μάχη την Πέμπτη (18/2) στην ΕΠΟ στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο για την ανάκληση των δελτίων των νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών πριν τον αγώνα με τη Λαμία στις 6 Φεβρουαρίου.
Η ΑΕΛ που έχει επιπρόσθετο «νομικό όπλο» τη νομική γνωμοδότηση του καθηγητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης του τομέα Δικαίου και Επιχειρήσεων και Εργασιακού Δικαίου, Γιώργου Τριανταφυλλάκη, θα στηρίξει την υπεράσπισή της σε τέσσερα σημεία. Το πρώτο είναι η βεβαίωση μη οφειλής που είχε πάρει από την ΕΠΟ, το δεύτερο είναι ότι δεν κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις, το τρίτο είναι ότι δεν υπήρξε νόμιμη επίδοση (δεν θεωρείται νόμιμο το email σε τέτοιες περιπτώσεις) γιατί δεν γίνεται ποτέ Σάββατο ή Κυριακή. Τελευταίο επιχείρημα αφορά το σφράγισμα της επιταγής, για την οποία ισχύει ότι στις πληττόμενες επιχειρήσεις δίνεται παράταση 75 ημερών από τη λήξη της. Η απόφαση του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί και αυθημερόν!

Του Σωτ. Κέλλα
Πηγή: Ελευθερία