Βαθμολογία

Παρελθόν ο Κουρούζοβιτς

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΠ Κοζάνης αποτελεί ο 60χρονος Βόσνιος προπονητής Νένο Κουρούζοβιτς, όπου συνεχίζει στην Flamurtari (Κόσοβο).

Η ΑΕΠ θα ξεκινήσει προπονήσεις υπό την επίβλεψη του μέχρι τώρα τεχνικού της Β’ ομάδας, του κ. Χάρη Βοργιαζιδη, έχοντας του απεριόριστη εμπιστοσύνη

Η ανακοίνωση της ΑΕΠ Κοζάνης: «Η αβεβαιότητα που επικρατεί σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και ειδικότερα στο ελληνικό ποδοσφαιρο, έχει φυσικά σαν αποτέλεσμα συνεχείς…αναταράξεις. Η ομαδα μας είχε ξεκινήσει τη σεζόν, έχοντας στον πάγκο της έναν καταξιωμένο τεχνικό, τον κ. Neno Kuruzovic.

Από τη στιγμή όμως, που διαφάνηκε ότι δεν θα υπάρξει σύντομα έναρξη πρωταθλήματος, το σωματείο μας, σεβόμενος τον επαγγελματισμό του Βόσνιου τεχνικού, τον απελευθέρωσε από τη συμφωνία που είχαν κάνει, έτσι ώστε από το Νοέμβριο, να έχει τη δυνατότητα να ξεκινήσει συνεργασία με όποια Ευρωπαϊκή ομάδα θα συμφωνούσε.

Η ομάδα μας θα ξεκινήσει προπονήσεις υπό την επίβλεψη του μέχρι τώρα τεχνικού της Β’ ομάδας, του κ. Χάρη Βοργιαζιδη, έχοντας του απεριόριστη εμπιστοσύνη».