Βαθμολογία

Στο Διαιτητικό για έδρα οι Ηπειρώτες

Ορατό είναι το ενδεχόμενο νέας αναβολής του πρώτου προημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς οι Ηπειρώτες προσέφυγαν στο Διαιτητικό Δικαστήριο για την αλλαγή έδρας.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, την Τρίτη (16/02) η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό δεν θα διεξαχθεί στα Ιωάννινα και την έδρα των Ηπειρωτών τους «Ζωσιμάδες», αλλά θα… μεταφερθεί στο Αγρίνιο και το γήπεδο του Παναιτωλικού, το απόγευμα της Πέμπτης (18/02) στις 15:00.

Ωστόσο, αυτή τη στιγμή το ματς είναι στον… αέρα, καθώς η διοίκηση του «Αίαντα» αποφάσισε να προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο, υποστηρίζοντας πως ουδέποτε είχε συναινέσει για την αλλαγή έδρας, αφήνοντας αιχμές για τους χειρισμούς της Ομοσπονδίας.

Μάλιστα, η εκδίκαση της υπόθεσης αναμένεται να οριστεί το πρωί της Πέμπτης (17/02) στις 10:00 μόλις μερικές ώρες πριν από την προκαθορισμένη ώρα έναρξης του προημιτελικού. Πάντως, το απόγευμα της Τετάρτης (16/02) οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα θα αποφασίσουν αν θα ταξιδέψουν για το Αγρίνιο.

Αν τελικά ταξιδέψει η αποστολή, υπάρχει ενδεχόμενο να γυρίσει χωρίς ματς, καθώς σε περίπτωση που δικαιωθεί ο σύλλογος των Ιωαννίνων, τότε το ματς θα αναβληθεί και θα οριστεί ξανά από την ΕΠΟ στους «Ζωσιμάδες» σε νέα ημερομηνία.

Παράλληλα, μεταξύ των ενδεχομένων που εξετάζονται από τους Ηπειρώτες είναι και να μην κατεβεί η ομάδα στο ματς, σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

 onsports.gr