Βαθμολογία

Μπέντζαμιν Μουκάντζο: Έμπειρος φορ με πολλές παραστάσεις

Ο Καμερουνέζος φορ Μπέντζαμιν Μουκάντζο ήρθε στην ΑΕΛ τον Ιανουάριο για να «λύσει» μια και καλή το πρόβλημα «γκολ» που υπάρχει στην Θεσσαλική ομάδα.

Ο Αλέξης Κούγιας θέλοντας να σώσει την παρτίδα της κατηγορίας έκανε πράξη αυτό που έπρεπε, δηλαδή να φέρει στην ομάδα παίκτες που στο παρελθόν έχουν δείξει την αξία τους και μπορούν να προσφέρουν.

Αυτό ισχύει και για τον Μουκάντζο που μπορεί στο τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΚ να είναι μοιραίος χάνοντας το πέναλτι στο 90+5’ ωστόσο έχει δείξει καλά δείγματα γραφής τον λίγο χρόνο που έχει αγωνιστεί.

Έχει δώσει μια άλλη πνοή στην επίθεση και μια «σιγουριά» ότι η ομάδα επιθετικά δεν είναι «ορφανή», φυσικά αυτό συνοδεύεται και με την παρουσία του ετέρου φορ Ματίας Ακούνια.

Ο χρόνος προσαρμογής μπορεί να μην είναι αρκετός γιατί η ΑΕΛ «καίγεται» ωστόσο ο Μουκάντζο είναι ο ποδοσφαιριστής που μπορεί να δώσει πολύτιμους βαθμούς στους «βυσσινί».

Ο Μουκάντζο έχει παραστάσεις από την Εθνική ομάδα της χώρας του αλλά και από μεγάλα κλάμπ της Γαλλίας.

Η «ταυτότητα» του Μπέντζαμιν Μουκάντζο:

Όνομα: Μπέντζαμιν Μουκάντζο

Ημερομηνία Γέννησης: 12 Νοεμβρίου 1988 (32)

Εθνικότητα: Καμερούν

Ύψος: 1.80

Θέση: Σέντερ φορ

Προηγούμενες ομάδες: Ρεν Β’, Ρεν, Αντάντ, Νίμ Ολύμπικ, Μονακό, Νανσί, Ρέμ, Λοριάν, Σουνίνγκ, Μπεϊζίνγκ Ρενέ, Λανς και Βαλενσιέν.

Αλέξανδρος Καζάκης