Βαθμολογία

ΕΟΚ: Συνάντηση με τον Αυγενάκη για την επανέναρξη της Α1 Γυναικών

Αντιπροσωπεία αθλητριών με τον Γενικό Γραμματέα της ΕΟΚ Τάκη Τσαγκρώνη συνάντησε τον Υφυπουργό Λευτέρη Αυγενάκη για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών

Με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά συναντήθηκαν κατόπιν ενεργειών της διοίκησης της ΕΟΚ, αντιπροσωπεία αθλητριών και ο γενικός γραμματέας αθλητισμού Τάκης Τσαγκρώνης.

Θέμα συζήτησης ήταν η επανέναρξη του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ, αναφέρει:

«Κατόπιν ενεργειών της διοίκησης της ΕΟΚ, αντιπροσωπεία αθλητριών της Εθνικής Ομάδας αποτελούμενη από τις Αγγελική Νικολοπούλου, Άννα Σπυριδοπούλου και Ιωάννα Δίελα με τη συνοδεία του Γενικού Γραμματέα, Παναγιώτη Τσαγκρώνη και της

μάνατζερ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Σοφία Κλιγκοπούλου, επισκέφθηκε τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά.

Θέμα συζήτησης ήταν η επανέναρξη του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών, ενόψει και της συμμετοχής της Εθνικής Ομάδας στο Ευρωμπάσκετ 2021.

Δόθηκε διαβεβαίωση από τους εκπροσώπους της Πολιτείας ότι υπάρχει η βούληση και αν οι ειδικοί δώσουν το ΟΚ, ανάλογα με τις συνθήκες, είναι σε προτεραιότητα η επανέναρξη του εν λόγω πρωταθλήματος».