Βαθμολογία

Χιμένεθ: «Ο Θεός ήταν δίκαιος!»

Δείτε τι είπε ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, μετά τη νίκη επί της ΑΕΛ, στο στάδιο Αλκαζάρ, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague. Αναλυτικά o Μανόλο Χιμένεθ:

«Είναι το καλύτερο πρώτο ημίχρονο που κάναμε, αλλά συνεχίζουμε να χάνουμε ποδοσφαιριστές. Είμαστε στο 0-2 και τραυματίζεται ο Μπακάκης. Μετά έρχεται η έλλειψη συγκέντρωσης. Πρέπει να επανέλθουν κάποιοι αμυντικοί γιατί είναι δύσκολο να δουλεύουμε έτσι».
 
Για το αν έπαιξε ρόλο ο τραυματισμός του Μπακάκη: 
«Κατά τη διάρκεια του αγώνα αρχίζουν και βαραίνουν τα πόδια των ποδοσφαιριστών. Αυτή τη στιγμή απουσιάζουν κάποιοι σημαντικοί ποδοσφαιριστές. Τον έλεγχο τον είχε μόνο ο Σιμόες. Τα παιχνίδια είναι μεγάλα σε χρονική διάρκεια, έχουμε νεαρούς ποδοσφαιριστές και παίκτες που πρέπει να προσαρμοστούν, όμως ο χρόνος δεν σταματά. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, κυρίως για το πρώτο ημίχρονο, αλλά και για τις πολλές ευκαιρίες που δημιουργήσαμε».
 
Για την αντίδραση της ΑΕΚ: 

«Δεν έχω δει το πέναλτι. Δεν μπορούν οι παίκτες όμως να βάζουν τα χέρια στις… τσέπες. Ο Θεός ήταν δίκαιος με την ομάδα που ήθελε να κερδίσει».